Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Stolárstvo, stoláreň. Výroba, drevovýroba: -nábytok (masív, lamino): -kuchyne, kuchynské linky -kúpeľňový nábytok -spálňa -obývacie izby -detské izby -kancelársky nábytok -postele -vstavané skrine -vrátane elektrických spotrebičov -bytové doplnky na zákazku -okná a dvere vrátane montáže.

Stolárstvo, výroba: - atypický nábytok - kuchyne - obývacie izby - detské izby - spálňa - kancelárie - reštaurácia

Realizácia: - podláh - PVC, vinyl, koberce. - dvere. Eshop, internetový obchod, predaj: - bytové dekorácie a doplnky.

Stavebná firma. Stavebné a murárske práce orientované na rodinné domy, byty, budovy. rekonštrukcia: - domov, bytov - kúpeľní, kuchýň, bytových jadier. Zatepľovanie fasád, budov.

Podlahárske práce, podlahárstvo: voľné hruškové pokládka: -podlahoviny PVC -koberce (kobercov) -kladení, lepenie, kladenie: -podlahoviny PVC * a koberce -lepenie: -sokly a podlahové lišty -penetrace + nivelizácia. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -podlahoviny -Line -koberce -penetrace a nivelačné hmoty -tmely -disperzní a ...

Zateplenie budov, stavebná firma, stavebné práce: -rodinné domčeky na kľúč -Byť -půdní vstavby, nadstavby -zateplení budov -rekonstrukce, prestavby: -bytová jadra -Kúpeľňa. práca: -malířské -natěračské -montáž sadrokartónu.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba na zákazku: -truhlářská, stolárska. Výroba, montáž, zákazková výroba: -nábytok (nábytku) z masívu, dyhy, lamina: -Vstavaný skrine -kuchyně: -kuchyňské kúty -dezén: v prevedení firmy KRONOSAN, Egger, Max, Wodego, Kaindl ... odporúčania tvaru, materiálu, kovania -Zabudovaný aj štandardných ...

Výroba, predaj českého nábytku: - nábytok - sedacie súpravy - obývacie steny - spálňa - postele - matrac - detské izby - skrine a komody Predávame kvalitný nábytok od českých a slovenských výrobcov.

Výstavba a rekonštrukcie bytových domov pre súkromný aj pre verejný sektor. Murárstvo.

Šaman - harmónia tela a duše. Odovzdanie energiu pre priania pomocou kameňov. Posilnenie organizmu frekvenčný energiou na diaľku. Zistím nedostatok minerálov v tele pomocou tabuliek.

Predaj, montáže: - zasklenie, zasklievanie balkónov a lodžií AluPlus - balkónové siete. - hliníkového zábradlia - interiérové priečky. realizácia: - zimné záhrady, altánky. Rámový posuvný zasklievací systém je vhodný pre zasklenie lodžií, balkónov a výklenkov domov, pre deliace priečky interiérov aj pre výrobu záhradných altánov.

Elektroinštalačné práce na kľúč. poradenstvo: - energetika. Inžinierska činnosť: - stavebné poradenstvo.

Spoločnosť TERMO zateplenie, s.r.o. Kroměříž sa zameriava na zatepľovanie, zateplenie fasád rodinných, bytových domov i komerčných budov a revitalizácie a sanácie budov. Ďalej sa zaoberá predajom a distribúciou zatepľovacích systémov a materiálu na zveľadenie exteriéru i interiéru domu. Pôsobí v regióne Zlínsky, Olomoucký, Jihomoravský ...

Elektromontáže, elektroinštalácie: -slaboproud, silnoprúd -domovní prípojky -domovní telefóny a videotelefóny -bytová jadra -Priemyselné inštalácia -elektro revízie. Montáže, opravy: -hromosvody.

Stolařství. práca: -stolařské. Výroba: -nábytok (nábytku) -okna -Dvere interiérové, vnútorné, vonkajšie.

Kovovýroba. Stavebné zámočníctvo. práca: -zámečnické. Výroba: -zámečnická -všetky stavebné zámočnícke práce vr. montáže -brány, bránky, zábradlia -kovových prvkov pre školy -drobná zámočnícka: -zámky, kovania, regály, ploty, mreže, dvere, skleníky, zimné záhrady, kovové konštrukcia -reklamní stojany sídlo: ...

Autodoprava na mieru - doprava stavebných materiálov. Zemné, výkopové práce. Odvoz odpadu.

Stavebná firma. Dláždenie lomovým kameňom. Pokládka zámkovej a veľkoplošné dlažby. Zemné práce.

práca: -obrábění kovov, kovoobrábanie -zámečnické, strojné zámočníctvo -nástrojářské, nástrojárstvo. Výroba: -zámky a kovania.

Správa a údržba ciest Kroměřížska je obchodnou spoločnosťou. Pre zákazníkov z regiónu Zlínsky kraj je celoročne otvorený predajný sklad, kde je k predaju piesok, kamenivo, posypová soľ, mulčovacia kôra, substráty, zemina aj ďalší materiál. Predajná sklad sa nachádza v areáli firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SUS Kroměřížska je ...

Stavebné práce. Vykonávame montáže obkladov a dlažieb, zateplenie objektov, fasád, podkrovných priestorov, opravy a nátery fasád, opravy a rekonštrukcie domov, bytov a kúpeľní. Zaistíme pokládku chodníkov, spevnené plochy, zámkovej dlažby, obrubníkov, sádrokartonársku činnosť, tepelnej izolácie, búracie práce a ďalšie.

Hodinový manžel: - drobné služby v domácnosti. Úprava záhrad: - výrub, orez stromov, krovín - kosenie trávy. Bežná údržba vozidiel.

Stavebny práce. Kompletná výstavba rodinných domov a rekonštrukcie. Zemné práce, odvoz sutiny, demolácie.

Murárske práce. Obklady a dlažby. Rekonštrukcia bytových jadier, bytov.

Kominárstvo, kominárske práce. Revízia, vložkovanie: - komíny. služby: - organizovanie kúzelníckych predstavení pre detské karnevaly, oslavy a plesy.