Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Firma Imrich Šara so sídlom v Majstriciach v okrese Uhorské hradisko sa zaoberá komplexnou stavebnou činnosťou. Ponúkame rekonštrukcie bytov a rodinných domov v Uherskom Hradišti a okolí a taktiež ich stavbu. Máme školených murárov, inštalatérov, elektrikárov a mnoho ďalších špecialistov, ktorí Vám podľa Vášho projektu postavia čokoľvek, čo ...

Výstavba bytových a nebytových budov. Murárstvo. Obklady, dlažby.

Inštalatérske práce. Služby v odbore Voda - Kúrenie - Plyn. Servis a výmena kotlov.

Rekonštrukcia bytových jadier a kúpeľní. Rekonštrukcia celého bytu. Inštalatérske práce.

Zemné a výkopové práce s minibagre VOLVO EC25. Odvoz odpadu, sutiny, výkopové zeminy, ekologická likvidácia. Prenájom kontajnerov. Kosenie trávy. Žeriavnícke práce.

Zváračské práce - metóda TIG. Zámočnícke práce. Výroba v malých sériách: -ploty, brány, zábradlia.

Spoločnosť LEVEL 02, a.s. je výrobca kamennej dlažby, obkladov so sídlom v Zlíne. Je možná zákazková výroba kamenných atypických výrobkov. Aktuálne je našou hlavnou činnosťou predaj sanitárnej keramiky, predávame kamenné, keramické, veľkoformátové dlažby, obklady a ďalšie vybavenie do kúpeľne, kuchyne. Sme predajcovia prírodného kameňa a umelého ...

Vodoinštalatérske, kúrenárske a plynárske práce. Montáž vodovodov a odpadov. Podlahové kúrenie. Montáž, inštalácia, servis plynových, kondenzačných kotlov. Kaskádové kotolne. Dodávka kúrenárskeho a vodoinštalačného materálu.

Výstavba: - rodinných domov na kľúč - hrubej stavby - pozemné stavby. Rekonštrukcia. Demolácia. Vybavenie úveru.

Plynoinštalácia. Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení. Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Solárne systémy. Kanalizačné systémy. Rekonštrukcia kúpeľní.

Maloobchod, predaj: -náterové hmoty: -farby, laky -maliarske potreby, maľby -fasádne, interiérové nátery -MEFFERT (DÜFA), SADOLIN. Služby: -tónovanie farieb TIKKURILA na automatickom tónovacom stroji.

Práca: -elektromontáže. Projekcia, dodávka, montáž, servis, revízia, oprava: -vedenie vysokého a nízkeho napätia - vonkajšie aj káblové -verejné osvetlenie. Nákup, predaj: -materiál: -elektromateriál, -káble, -transformátory.

Stavba, výstavba, realizácia: -výstavbu rodinných domov -rekonštrukcia bytových jadier -montáže sadrokartónov -opravy fasád, zateplenie fasád -opravy a rekonštrukcie striech a krovov -stavby z kameňa. Stoliarstvo, stoláreň, výroba: -nábytok na zákazku -kuchynské linky -kúpeľňový nábytok -vstavané skrine .

Spoločnosť AutoDOOR Uherský Brod je výrobno-montážna firma špecializovaná na privátne garážové brány, vstupné dvere a priemyselné brány, priemyselné vjazdové brány, požiarne uzávery - dvere. Máme za sebou už 25 rokov praxe v odbore. Zabezpečíme aj kompletné servisné služby pre všetky typy výrobkov - reagujeme pružne, servis riešime obratom, ...

Stavebná spoločnosť. Všetky murárske práce. Stavby na kľúč aj rekonštrukcia.

Kameníctvo a kamenosochárstvo Trtek z Nivnice je rodinná firma z regiónu Uherský Brod, z 35-ročnou tradíciou v odbore kamenárskej práce. Na zákazku dodáme nielen pomníky a krycie dosky, ale aj obklady krbov, fasády aj kamenné dosky do kúpeľne či kuchyne. Vykonávame aj rytie písma na pomníky a náhrobky. Všetky kameňosochárske a kamenárske ...

Výroba, vývoj: - poplastované plechy, profily - PVC plastisoly - plastové ochranné povlaky, nánosy - plastové ochranné lišty, krytky. Poplastovanie strojných dielov, kovových častí. Práce, remeslá: -povrchová úprava kovov -práškové lakovanie -termoplast.

Stavebná firma. Kompletná výstavba na kľúč, novostavby. rekonštrukcia stavieb Zemné a búracie práce. Doprava stavebných materiálov. Práe. - vodo-topo - elektroinštalácia - tesárske - kamenárske, obkladačské práce Požičovňa stavebného náradia.

Hodinový manžel: - montáže nábytku - čistenie odpadov - montáže batérií - kosenie trávy Pokrývačstvo, tesárstvo.

sklenářství: - sklenárske práce - zasklievanie - verandy, dvere, výlohy, okná - opracovanie skiel - výroba dvojskiel a trojskiel - výroba akvárií a terárií. Predaj, maloobchod: - skla - číra, bronzová, mliečna, ornamentálne, lepená, drôtoskla, keramická - celosklenené prepážky - sprchové kúty - zrkadla. Zarámovanie obrazov: ...

Nerezové zábradlie Sova. Zákazkové zámočníctvo vyrába a montuje zábradlie podľa požiadaviek klienta.

Elektroinštalácia. Alarmy, kamerové systémy. Inštalatérske a kúrenárske práce. Maliarske a natieračské práce.

Tesárske, Pokrývačské a Klempirské práce. Výstavba aj rekonštrukcia striech. Pergoly, kryté státie. Drevostavby - zrubové stavby.

Práca: -revízia, revízna -elektromontáže, elektroinštalácia -slaboprúd -silnoprúd -revízia: -elektrické zariadenia aj náradie -hromozvody -meracia a regulačná technika -montáže, inštalácia: -zabezpečovacia a monitorovacia technika -GPS -ozvučenie -NONSTOP servis pri haváriách.

Stavebná firma, výstavba, stavebné práce, rekonštrukcia, montáž: -montáž sadrokartónu - deliace priečky, protipožiarne konštrukcie, zavesené podhľady, predsteny, podkrovie -sadrokartónové konštrukcie - impregnované, protipožiarne, bezpečnostné RIGIPS -pôdne vstavby -zateplenie fasád -stavebné práce, modernizácia - bytové jadrá -montáž ...