Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Elektromontáže a elektroinštalácia slaboprúdu, silnoprúdu, MaR, automatizácia. Vykonávame dátové siete, štruktúrované a optické kabeláže. Komplexné služby v oblasti elektroinštalácií, merania a regulácie, automatizácie. Výroba: - rozvádzače. Sídlo firmy: - Molákova 573/12, Ostrava - Polanka nad Odrou.

Vodo-topo-plyn. Inštalatérske služby. Dokanalý servis: -poradenská činnosť -bezplatné spracovanie ponuky -dodávky materiálu -montážne práce -revízia -záručný a pozáručný servis. Ďalšie služby: -obkladač, murár -elektrikár, podlahár - maliar, klampiar -kominík.

Elektroinštalačná činnosť, opravy el.rozvodov, dopájanie elektrospotrebičov, havarijná služba, predaj el.materiálu, Hodinový manžel - drobné opravy pre byt, dom, kanceláriu i záhradu.

Výroba, montáž, rekonštrukcia, generálne opravy, servis, revízia: - výťahy. - plošiny Revízia, výroba: - elektrické zariadenia, elektrozariadenia - bleskozvody.

Realizácia stavieb: - hrubé stavby - rekonštrukcia bytových jadier na kľúč - nízkoenergetické podlahové vykurovanie - solárne systémy - zateplenie fasád.

Elektroprojekcia. Elektromontážne práce, elektromontáže: - klimatizačné jednotky - vykurovacie systémy - osvetlenie vrátane návrhov - slaboprúdové elektroinštalačné práce: - vnútorné káblové systémy, telefónne a počítačové rozvody - pobočkové telefónne ústredne - elektronické zabezpečovacie systémy EZS - elektronická ...

Revízia, kontroly, servis - plyn, elektro - plynové zariadenia - elektroinštalácia - tlakové zariadenia - kontrola spalinových ciest - oprava plynových kotlov.

Inteligentná elektroinštalácia: - sklenené dotykové vypínače a termostaty s voliteľným dizajnom - IRC riadenie vykurovania, zónová regulácia vykurovania - optimalizácia zdrojov vykurovania (plyn, krb, solar), FVE, elektrina - dodávky MaR do domov a do priemyslu - meranie a optimalizácia spotreby elektriny - moderné ovládanie dotykovými ...

Klampiarstvo, pokrývarstvo, tesárstvo: -kopletné strechy -rekonštrukcia striech -výroba klampiarskych líšt a výrobkov -opravy a údržba striech -montáž nových striech -dodávka materiálu.

Firma Dovhanyč STAVBY s.r.o. so sídlom v Prahe sa od roku 2019 sa zaoberá všetkými stavebnými prácami. V rámci svojej činnosti ponúkame predovšetkým výstavbu domov na kľúč, rekonštrukciu interiérov i exteriérov, murárskymi prácami a prípravnými a dokončovacími prácami. Môžete sa na nás obrátiť aj s požiadavkou na kúrenárske, inštalatérske a ...

Spoločnosť Lee Row, s.r.o. sa zameriava na stavebné a výkopové práce, rozvody elektra a vody, vzduchotechniku, osvetlenie, zabezpečovacie systémy a kolaudáciu.

Spoločnosť Digivolt s.r.o. je mladá dynamicky sa rozvíjajúca elektromontážne firma, zaoberajúca sa silnoprúdovú a slaboprúdovú technológií. Poskytujeme elektroinštalačné práce pre súkromných vlastníkov nehnuteľností aj veľké firmy. Sme schopní pokryť našimi službami všetky regióny českej republiky. Našim zákazníkom ponúkame služby chytré ...

Pán Michal Mládenka ponúka realizáciu kúpeľní na kľúč, rekonštrukcie bytov, bytových jadier, obklady, dlažby, drobné inštalatérske a elektrikárske práce. Práca: - stavebné práce - kúpeľne na kľúč - rekonštrukcia bytov - rekonštrukcia bytových jadier - obkladačské práce - dlaždičské práce - vodoinštalatérske práce - elektrikárske ...

Elektrikár Jihlava s.r.o. sa špecializuje na elektrikárske práce, dodávky materiálu, opravy, revízie a montáž

Core2015 s.r.o. sa zameriava na projekciu, výstavbu a servis optických a káblových trás.

VrtStavServis s.r.o. sa zameriava na vŕtanie a čistenie studní, zemné práce, elektroinštalácie a výmeny a montáže vodomerov.

Spoločnosť sa zaoberá stavbou exkluzívnych mobilných domov na zákazku pod značkou Tinylux. Ponúkame kompletné riešenie vrátane vybavenia, s možnosťou výberu pôdorysu a sklonu strechy. Realizujeme tiež garáže a zastrešené státie, nadväzujúce na zvolený typ domu.