Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

práca: -výškovo, vo výškach -zednické, obkladačské, vodoinštalačný, elektrikárske práce vrátane oznamovacej a zabezpečovacej techniky -sádrokartonářské, tesárske, pokrývačské, klampiarske, maliarske a natieračské, zateplenie domov, výkopové a odkopovou.

VD Intelsys s.r.o. sa zameriava na montáže a služby týkajúce sa inteligentných domácností, osvetlenia, klimatizácií, tienenia, zabezpečenia, prístupových systémov a mnoho ďalšieho.

Expolight s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, požičiavanie elektromateriálu a svietidiel a na dodávku rozvádzačov.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2001 a ISO 14001:2005 (enviromentálny audit). Energetika, elektrotechnika. Štúdia, projekt, poradenstvo, dodávky na kľúč vrátane stavebného povolenia pre práce elektro, montáž, údržba, revízia, oprava, zmluvný servis, rekonštrukcia: -nízke napätie, NN**, vysoké napätie VN** -rozvody ...

Výstavba energetických sietí a rekonštrukcií, modernizácií trafostaníc a transformovní vo všetkých napäťových hladinách NN, VN, VVN do 110kV. Projekcia, výstavba aj na kľúč fotovoltaických elektrární v mnohých prevedeniach, napríklad na strechy budov a pozemky. Realizovali sme viac ako 200 fotovoltaických elektrární.

Elektroinštalačná činnosť, opravy el.rozvodov, dopájanie elektrospotrebičov, havarijná služba, predaj el.materiálu, Hodinový manžel - drobné opravy pre byt, dom, kanceláriu i záhradu.

ELEKTRODOC s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, inštaláciu, údržbu a revízie bleskozvodov a na ďalšie elektroinštalačné práce.

Spoločnosť AC Viedenská s.r.o. sa zameriava na prenájom a správu nehnuteľností a na revízie a opravy elektrických zariadení.

ELEXTO CAPITAL s.r.o. sa zameriava na elektromontážne práce a vykonáva revízie bleskozvodov, tlakových nádob, plynových a protipožiarnych zariadení.

Firma Roman Vach sa zaoberá stavebnou činnosťou. Poskytujeme murárske a stavebné práce. Vykonávame kompletné murárske práce, výkopy, odpady, omietky, murovanie, betonaže, izolácie, obklady, pokládku zámkovej dlažby, terénne úpravy, nátery, sadrokartón, maľovanie, upratovanie a ďalšie. Po dohovore možnosť kompletizácie vody a elektriny aj s ...

EKZ Hanispák s.r.o. sa špecializuje na riešenie a montáže klimatizácií, alarmov, osvetľovacích systémov a elektroinštalácie.

FORTE technik s.r.o. sa špecializuje na servis centrálnych a decentrálnych striedačov SolarMax a na montáž, opravy a revízie elektrických zariadení.

Spoločnosť je držiteľom ISO 9002. Činnosť v silnoprúdových a energetických rozvodoch a stavebníctvo. Komplexné zabezpečenie, projekty, realizácie, revízia: -silnoproudé a energetické rozvody v širokej oblasti investičnej výstavby -počítačové spracovanie dokumentácií inžinierskych sietí -projekce sietí NN, VN, VO, trafostanice VN ...

Spoločnosť ELEKTROBOSS s.r.o. sa špecializuje na zabezpečovacie a kamerové systémy, štruktúrované kabeláže, videotelefóny, bleskozvody, rozvádzače a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Delogy Projects s.r.o. sa zameriava na zabezpečovacie a kamerové systémy, elektroinštalácie, dátové siete a systémy kontroly vstupu.

Elektro-Monteur s.r.o. sa zameriava na výrobu rozvodov, elektromontážne práce, programovanie, automatizáciu, reguláciu kúrenia a chladenia a mnoho ďalšieho,

Stavebná firma. Výstavba, stavba: - kompletné aj čiastkové výstavby - hrubé stavby - priemyselné stavby. Rekonštrukcia, prestavby, úpravy: - bytové a nebytové priestory na kľúč - bytové jadrá - kúpeľne. Práca: - tepelné izolácie, zateplenie budovy, fasády - zemné práce - terénne úpravy - elektroinštalačná práca - ...

Služby: - elektroinštalácia - elektromontáže

Spoločnosť zaisťuje poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, ...

Výroba: -elektromontážní práce, Elektromontáž -domovních inštalácií, NN VN aj VVN rozvodov, bleskozvodov, slaboprúdových rozvodov, zabezpečenie objektov, revízie elektrozariadení NN, VN -zámečnické práce -montáž oplotenie, výroba brán a vrát na zákazku, vrátane pohonov a ovládania, výmenu a opravy stavebného kovania, zámkov.

Elektroinštalačné práce pre obytné budovy, kancelárie, prevádzky, výrobné priestory, montáž, demontáž, inštalácia, opravy, údržba (dlhodobá, zmluvná), revízia vrátane protokolu: -komplexné vnútorné rozvody -hromozvody -telefónne rozvody -dorozumievacie zariadenia a zariadenia rozhlasu -elektrickej a požiarnej signalizácie ...

Opravy bleskozvodov, revízie, projekcie.