Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Rekonštrukcia domov a bytov - sadrokartonárske práce - murárske práce - obkladačské práce - elektroinštalačná práca - maliarske práce.

Stavebná činnosť - murárske a búracie práce - rekonštrukcia domov a nebytových priestorov - vodoinštalatérske práce - elektroinštalačná práca - maliarske práce.

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - montáž elektrických zariadení - revízie a opravy elektroinštalácií - montáž a opravy bleskozvodov.

Služby: - automatizácia priemyselných procesov - meranie a regulácia neelektrických veličín - slabo aj silnoprúdové rozvody, elektrorozvody - záručný aj pozáručný servis - revízia elektro, elektrické zariadenie.

Práca: - elektromontáže - elektroinštalácia.

Spoločnosť VOKAMONT - združenie inštalatérov v Ostrave sa špecializuje na rekonštrukcie kúpeľní, bytových jadier, bytov a realizáciu služieb v oblasti rozvodov vody a kúrenia. Naši profesionálni inštalatéri, vodári aj kúrenári zaisťujú komplexné služby a dodržiavajú vopred dohodnuté termíny dokončenia. Rekonštrukcia: - bytové jadrá - ...

Činnosť: - elektroinštalácia - slaboprúdové systémy - dátové siete - montáž kamerových systémov. - prevádzka internetového obchodu s elektroinštalačným materiálom Eshop s elektrotechnickým materiálom na stránkach.

činnosť: - elektroinštalácia - elektromontáže - revízia

Elektromontáže a elektroinštalácia slaboprúdu, silnoprúdu, MaR, automatizácia. Vykonávame dátové siete, štruktúrované a optické kabeláže. Komplexné služby v oblasti elektroinštalácií, merania a regulácie, automatizácie. Výroba: - rozvádzače. Sídlo firmy: - Molákova 573/12, Ostrava - Polanka nad Odrou.

Revízia, kontroly, servis - plyn, elektro - plynové zariadenia - elektroinštalácia - tlakové zariadenia - kontrola spalinových ciest - oprava plynových kotlov.

Spoločnosť Lee Row, s.r.o. sa zameriava na stavebné a výkopové práce, rozvody elektra a vody, vzduchotechniku, osvetlenie, zabezpečovacie systémy a kolaudáciu.

Alternatívne zdroje, montáž, servis, Fotovoltaické systémy, úspory, dotácie Elektronické zabezpečovacie a kamerové systémy Elektromontážne práce, opravy, revízie, bleskozvody Internet provider, hosting service. Služby: - bezdrôtové pripojenie - webhosting. Poskytovateľ intnernetového pripojenia.

Stanislav Žydel sa zameriava na rekonštrukcie domov, bytov a chatiek, realizuje bezbariérové aj klasické kúpeľne a vykonáva elektroinštalačné, vodoinštalačné a murárske práce.

Spoločnosť ELCOMRAP s.r.o. sa zaoberá elektroinštaláciami, rozvádzačmi, riadiacimi systémami, frekvenčnými meračmi a poskytuje aj poradenskú činnosť.

Spoločnosť PAC Technology s.r.o. sa zameriava na elektromontážne práce, montáže a opravy elektra a poskytuje služby týkajúce sa softvéru a bezpečnostných systémov.

Spoločnosť Q - ELEKTRIK a.s. so sídlom v Ostrave sa už od roku 1990 zaoberá veľkoobchodným predajom elektroinštalačného materiálu, klimatizácií, neželezných kovov a pod. Ďalej tiež zaisťujeme elektromontáže v priemyselnom odvetví a sprievodné služby. Súčasťou našej činnosti je veľkoobchodný predaj širokej škály elektroinštalačného materiálu od ...

Práca elektro: -montáž, opravy elektroinštalácií -rekonštrukcia elektroinštalácií -montáže vykurovacích káblov. Výťahy: -vykonávanie podstatných zmien výťahov -odborné skúšky výťahov. Stavebné práce: -búracia práca -murárske a omietacie práce -vykonávanie obkladov a dlažieb -sadrokartónové konštrukcie -práca ...

Kompletné dodávky, montáž, servis, revízia vzduchotechnických systémov všetkých typov vr. chladenie. Realizácia, revízia silnoprúdovej elektroinštalácie do 1 000 V. Rekonštrukcia, výstavba objektov. Zatepľovanie budov. Predaj a realizácia zatepľovacieho systému OMLUX.

KORAS Trade, spol.s r.o. Žilina. Firma je nositeľom certifikátu systému manažérstva kvality podľa ČSN EN ISO 9001:2001. Výstavba telekomunikačných sietí a stožiarov. Stavba mýtnych brán (mýtne brány). Akvizičná a inžinierska činnosť: - vytipovanie vhodného pozemku alebo objektu pre stavby v lokalite vyznačenej objednávateľom - ...