Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Zaistenie bytových a priemyselných elektroinštalácií.

Ponúkame kompletné služby v oblasti technického zariadenia budov. Najmä meranie a regulácia, vzduchotechnika, kotolne a vykurovanie, výmenníkové stanice, tepelné čerpadlá a správa budov.

Elektroinštalácia Výroba - elektrické prístroje a zariadenia pre domácnosť Činnosti herní, kasín a stávkových kancelárií

Elektroinštalačné práce a revízie. Vykonávame drobné elektrikárske práce vo firmách aj domácnostiach, ale aj kompletná rekonštrukcia elektroinštalácií. Vykonávame tiež elektro revízie el. inštalácií a bleskozvodov. Všetko rýchlo, spoľahlivo a za bezkonkurenčné ceny!

Služby: -oblasť spracovania preukazu energetickej náročnosti budov -energetické audity Dodávka, montáž: -tepelné čerpadlá pre bytové domy -vzduchotechnika a klimatizačných jednotky Práca: -zaistenie komplexnej elektroinštalácie vrátane revízie

Elektroinštalačné práce Ponúkame: - stavebné elektro - slaboprúdovú montáž - elektrické vykurovanie - montáž NN - predaj kachlí.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení, revízia bleskozvodov, ručného náradia a spotrebičov.

Servis záručných aj pozáručných bojlerov, elektrických sporákov, kachlí a elektroinštalácie.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení. Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb.

Vykonávame drobné opravy v domácnostiach a kanceláriách

Elektromontáž silnoprúdových a slaboprúdových zariadení. Revízia a inštalácia bleskozvodov.

Revízia bleskozvodov, spotrebičov a elektrických prístrojov.

Remeslá, služby, montáž, opravy, servis, revízia - elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - revízia elektrických zariadení, bleskozvodov a prístrojov - výroba rozvádzačov NN

Elektroinštalačné práce - silnoprúdové rozvody - revízia Účtovný servis

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení a bojlerov.

Hodinový manžel - služby pre domácnosti a firmy, opravy, údržba a servis bytov a kancelárií, montáže nábytku, bytových doplnkov, čistenie kobercov a čalúneného nábytku, drobné inštalatérske a elektro práce, dodávka a montáž žalúzií a roliet, vŕtanie do panelov, zapojenie práčok, umývačiek, umývanie okien a dverí a pod.

Servis, výmena a pravidelná klimatizácia Elektroinštalačné práce Dodávka, montáž a servis - tepelné čerpadlá Kúrenárske práce - kompletné dodávky - rozvody kúrenia - peletové kachle Čistenie - kuchynské prevádzky a umývanie - klimatizačné jednotky Vodoinštalačná práca - kompletné dodávky - rozvody ...

Elektromontáže a rozvody v domoch a bytoch. Rekonštrukcia. Drevostavby a vonkajšie terasy.

Elektroinštalačné práce, predaj a montáž kamerového systému, domácich telefónov a pohonov brán NICE.

Tvorba modernej architektúry. Inteligentné bývanie.

Výstavba optických, metalických a hybridných sietí, servis a komplexné riešenie softwate. Slaboprúdové rozvody TV, bezpečnostné, dátové a hlasové.

Elektromontážne práce Výroba - štýlové a riadiace rozvádzače Projekcia - elektrické zariadenia

Elektroinštalácia, inštalatérstvo a montáž sadrokartónu.

Výroba rozvádzačov nízkeho napätia a batérií, káblov a vodičov Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení