Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

elektroinštalačné práce služby: - elektroinštalácia - bleskozvody - priemyselné montáže - zabezbečovací systémy - domáce telefóny a ďalšie.

Údržbárske práce: - inštalatérske - elektrikárske - zámočnícke - murárske.

Naša firma vykonáva všetky murárske, obkladačské a sadrokartonárske práce a to na území Prahy a Stredočeského kraja. Preferujeme kvalitu práce a spokojnosť zákazníka. Po dohode zadarmo prídeme a navrhneme vhodné riešenie. Ďalej zabezpečujeme práce: - kúrenárske - maliarske - elektrikárske - inštalatérske

služby: - elektroinštalačné práce - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - stavebné práce - sťahovacie práce.

Zaoberáme sa montážou alarmov JABLOTRON do bytov, domov i rozsiahlych firemných objektov. Pomôžeme vám tiež s ich servisom a pripojením na pult centralizovanej ochrany.

služby: - pravidelné a východiskové revízie elektroinštalácie - pravidelné a východiskové revízie hromozvodov - elektrorevízie ručného náradia a spotrebičov sa šnúrovým prívodom podľa STN 331600 a 331610 - opravy prípadných porúch z revízií - konzultácie pri návrhu elektroinštalácie v novostavbách, bytoch a pod. - renovácie nevyhovujúce ...

Elektromontážne práce: - elektroinštalácie nízkeho napätia - elektrorekonstrukce domov, bytov a bytových jadier - zabezpečovanie revíznych správ - odstraňovanie závad po revízii - opravy a údržba elektroinštalácie - opravy, montáž a údržba domácich telefónov a zvončekov - odstraňovanie havárií a porúch.

Spoločnosť Tomen BAU s.r.o. vykonáva stavebný, elektrointalační, inštalatérske, štukatérske, murárske, maliarske práce, rekonštrukcie bytových jadier a zateplenie budov. Vykonávame kompletné realizácie stavieb. Stavebné práce: - rekonštrukcie domov, bytov, kúpeľní - prestavba bytových jadier - výstavba rodinných domov. Drobné stavebné ...

Spoločnosť SUM, s.r.o. dodáva a inštaluje zdroje neprerušovaného napájania pre malé a stredné podniky až po priemyselné a procesné aplikácie, napájacie systémy pre telekomunikácie a tiež zaisťuje pravidelnú údržbu a revízie VN a NN rozvodní, záložných zdrojov napájania atď. Dodávka, montáž: - záložné zdroje UPS od 1 kVA do 800 kVA (on-line) - ...

Sme spoločnosť poskytujúca havarijné službu naprieč všetkými odbormi nonstop po Bratislave a Bratislavskom kraji.

remeselné práce v odbore elektro, IT, a pod.

Kompletné Elekroinstalace do 105 Kv. Inštalácia fotovoltaických elektrární. Vykonávame tiež slaboprúdové elektromontáže EZS, EPS, CCTV a ďalšie montáže podľa potrieb zákazníka. Obchodná činnosť.

Elektroinštalácie silno aj slaboprúdu, regulácia chladenia a vzduchotechniky. Protipožiarne systémy inštalácia a servis.

Spoločnosť AZ CZ Servis, s.r.o. svojim zákazníkom poskytuje komplexné služby v oblasti vykurovacích systémov, chladenia a klimatizáciou. Ďalej sa tiež zameriavame na realizácie rozvodov vody, plynu a kanalizácie. Vykonávame rekonštrukcie kúpeľní a ponúkame vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie. Realizácia vykonávame na území hlavného ...

eLEKTROSERVIS - elektroinštalačné práce - montáž bleskozvodov - montáže zabezpečovacích systémov - výškové práce.

služby: - elektroinštalácia - elektromontáže - slaboprúd, silnoprúd - revízia Montáž, oprava, servis: - tepelné čerpadlá

Montáže a opravy elektroinštalácií a hromozvodov. zaistenie revíznej správy.

služby: - účtovníctvo - elektroinštalácie, revízie (tel .: 603 706 647) - revízie plynových zariadení (tel .: 603 504 248)

činnosť: - elektroinštalácia - elektromontáže

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcie bytov, bytových jadier. Elektroinštalačné práce: - rozvody elektriny - revízie elektrických zariadení - fotovoltaické elektrárne na rodinné domy.

Projekcia, realizácia, revízia - elektroinštalácia - elektro práce.

služby: - projekčná, koordinačné činnosť a projektové riadenie v oblasti slaboprúdových systémov a systémov pre meranie a reguláciu (MaR)

montáž - zabezpečovacie systémy elektromontážne práce montáž - PC siete