Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Elektromontáže - priemyselné elektroinštalácie rodinných domov, kancelárií. Dodávka, montáž, záručný a pozáručný servis vybavenia veľkokuchýň. Gastro vybavenie - RETIGO, RED FOX, RM GASTRO, ALBUMY HOŘOVICE, ROBOT COUPE. Predaj profesionálnej upratovacej chémie Autotech do gastro prevádzok.

Kompletná rekonštrukcia: -bytové jadrá -byty a nebytové priestory. Práca: -murárske -obkladačské. Inštalácia: -elektro a vodoinštalácia.

Spoločnosť ELMIS CZ, s.r.o. ponúka kompletné elektroinštalačné práce a dodávky silnoprúdu i slaboprúdu. Zameriavame sa na realizácie elektroinštalácií prevažne pre obchodné centrá, výrobné haly, bytové a rodinné domy. Poskytujeme tiež servisné práce v odbore elektro, záručný i pozáručný servis a zabezpečujeme aj revízia. Ďalej sa zaoberáme ...

Výroba, inštalácia, opravy: -elektrických strojov a prístrojov -elektronických a telekomunikačných zariadení. Montáže, servis, projekčná a revízna činnosť v oblasti: -priemyselných rozvodov -slaboprúdu a silnoprúdu -inteligentných systémov riadenia budov -meranie a regulácia.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Veľkoobchod a maloobchod -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Firma ELPAS mont, s.r.o., ktorá sídli v Kroměříži, sa zaoberá montážou domových a bytových elektroinštalácií. Zabezpečujeme predaj a inštaláciu infravykurovanie pión. Okrem iného tiež inštalujeme zabezpečovacie, kamerové a počítačové systémy. Pôsobíme najmä v okolí Kroměříža a Přerova, avšak spracujeme aj zákazky z oblasti Olomouca, Prostějova, ...

Elektroinštalácia. Silnoprúd, slaboprúd. Revízia. Opravy stávajúcich inštalácií.

Elektromontáže pre rodinné domy: - silnoprúdové elektroinštalácie - slaboprúdové inštalácie - kamerové systémy Systems, EZS, EPS, TV a SAT. LAN - inteligentná elektroinštalácia.

Elektroinštalačné práce na kľúč. poradenstvo: - energetika. Inžinierska činnosť: - stavebné poradenstvo.

Elektromontáže, elektroinštalácie: -slaboproud, silnoprúd -domovní prípojky -domovní telefóny a videotelefóny -bytová jadra -Priemyselné inštalácia -elektro revízie. Montáže, opravy: -hromosvody.

Hodinový manžel: - drobné služby v domácnosti. Úprava záhrad: - výrub, orez stromov, krovín - kosenie trávy. Bežná údržba vozidiel.

Elektromontážnej firma. Montáže - slaboprúdové bezpečnostné a požiarne systémy. Revízie a periodické kontroly bezpečnostných systémov a spotrebičov Konzultácie v oblasti zabezpečenia objektov a požiarnej ochrany.

Výroba, dodávka, montáže, projektovanie: -tepelné čerpadlá -klimatizácia -vzduchotechnika. Výroba, montáže, revízie: -rozvaděče nízkeho napätia (NN). práca: -elektromontáže, elektroinštalácie - slaboprúd.

práca: - elektroinštalačné - elektromontážne - verejné a vonkajšie osvetlenie - výroba rozvádzačov.

montáže: -silnoproudé elektromontáže: -Elektrické rozvodnej siete nn, vn -slaboproudé elektromontáže -meranie a regulácia Výroba: -rozváděčů¨ predaj: -elektromateriálu. Revízia elektro

Domová inštalatérske práce: - vodoinštalatérske práce, vodoinštalácie - kúrenárske práce, kúrenárstvo - plynoinstalatérské práce, plynárenstvo - servis plynových kotlov - revízia plynoinštalácií Ďalšie práce: - elektromontáže, elektroinštalácie - revízia kotlov na tuhé palivá. Montáže, inštalácie: - solárny ohrev - ...

Komplexné dodávky, servis slaboprúdových i silnoprúdových systémov, dátových systémov, sietí a telekomunikácií. Projekty pre sociálne služby.

Montáž, opravy, revízie a skúšky: -elektrických zariadenie -predaj svietidiel. Elektromontážne práce.

Automatizácia domácnosti: - osvetlenie - tienenie - vykurovanie - energia - vzduchotechnika - zabezpečenie - prístupový systém - multimedia - bazén, sauna - zavlažovanie.

Stavebná firma, práce. Stavba, výstavba, realizácia: -rodinné domčeky na kľúč -inteligentní elektroinštalácie -krby. práca: -tesařské -pokrývačské -klempířské

- elektrickej inštalácie - veľkoobchod, maloobchod - údržba a oprava motorových vozidiel - výroba a inštalácia priemyselných aj elektrických zariadení - technické testovanie a analýzy - bezpečnostné a pátracie služby

Montáže, revízie, opravy aj porevizní: -elektroinstalace, elektrické zariadenia -hromosvody. Montáž a opravy: -Elektrické vykurovanie -domáce telefóny -Elektrické zámky a vrátniky. Domové inštalatérske práce, inštalačné: -VODOinstalatérské, inštalácia vody -TOP, kúrenárske, inštalácia kúrenie -PLYNařské, inštalácia plynu.

Komplexné riešenie silnoprúdových a slaboprúdových technológií. Havarijná a poruchová služba elektro. Elektromontážne práce: - v rodinných domoch - bytoch - firmách - garážach - chatách i iných objektoch. Silnoprúdové inštalácie: - hromozvody podľa novej STN EN 62 305 - vybavenie, realizácia odberných miest pre E-ON, ČEZ - ...

Práca, remeslo: - elektroinštalácia - revízia Oprava, servis: - počítače