Maliarske a natieračské práce nezahŕňajú iba maľovanie interiérov a exteriérov, ale aj tapetovanie, nátery fasád, drobné murárske práce, sadrové omietky a nátery okien, dverí a radiátorov. Na všetky úkony sú používané kvalitné farby v mnohých odtieňoch.

Zaisťujeme profesionálne služby maliarov izieb v Ostrave, Karvinej, Orlovej, Frýdku Místku a Havířove. Okrem maľovania izieb ponúkame aj ich vytapetovanie alebo aplikáciu dekoratívnych samolepiek.

Maliarske a natieračské práce: -dekoračné omietky a štuky -tapetovanie -brúsenie a natieranie parkiet -opravy omietok.

Dizajnové štúdio: - návrhy interiérov, exteriérov - výroba nábytku z paliet a drevených trámov - povrchové úpravy stien - betónové stierky.

Stavebné práce. Komplexná stavebná činnosť: - rodinné domy na kľúč - stavba, rekonštrukcia priemyselné, poľnohospodárske objekty - rekonštrukcia byty, bytové jadrá, občianske objekty - zatepľovanie budov, fasády, štruktúrované omietky - tesárske práce: krovy - klampiarske, pokrývačské práce - obklady a dlažby, sadrokartóny - ...

Vykonávame nátery, maľby, tapetovanie, renovácie a iné služby. Na cene sa môžeme jednoducho dohodnúť.

Všetky maliarske a natieračské práce bytových aj nebytových priestorov.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Maliarstvo, lakovníctvo a natieračstvo Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Spoločnosť Live Dream Create s.r.o. sa zameriava na poskytovanie služieb v oblasti stavebníctva. Vykonávame kompletné rekonštrukcie domov, stavby na kľúč, murárske a betonárske práce, hydroizolácie a zateplenie budov, suchú výstavbu, drevostavby, tesárske, pokrývačské a klampiarske práce či zámkovú dlažbu. Medzi naše ďalšie služby patrí tiež ...

Maliarstvo a natieračstvo -Dokončovacie stavebné práce

Josef Krejčí sa zameriava na maliarske a natieračské práce.

Maliarstvo a natieračstvo -Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu a služieb

Libor Bureš sa špecializuje na maliarske a natieračské práce.

Milan Jansa sa špecializuje na protipožiarne nátery a maliarske a natieračské práce.

Maliarstvo, natieračstvo. Tapetovanie.

Firma PROFI COLOR s.r.o. so sídlom v okrese Kolín ponúka všetky maliarske, lakovnícke a tapetárske práce. Súčasne sa tiež zaoberáme predajom farieb, lakov, omietkovín, maliarskych potrieb, tapiet ai. V rámci našej činnosti sa na nás môžete tiež obrátiť s požiadavkou na maľovanie fasád, lakovanie, nátery drevených konštrukcií a opravy ...

Maliarstvo a natieračstvo -sprostredkovanie služieb -Sprostredkovanie obchodu

Michal Vejmělek sa špecializuje na repasy a nátery dverí, okien, stolárskych výrobkov, plotov, striech, na maľby rodinných domov a mnoho ďalšieho.

Pavel Jambor sa zameriava na stavebné, maliarske a murárske práce, rekonštrukcie, stavbu sadrokártónov a výstavby domov na kľúč.

Remeselnícke práce: - maliar -natierač (nátery fasád) -tapetovanie -nástrek GOTA, VARIOPAINT, protipožiarny -upratovanie po maľovaní.

Henrich Klement sa špecializuje na maliarstvo, natieračstvo, stavebné práce a na výrobu kovových konštrukcií a výrobkov.

Jiří Svoboda sa zameriava na maľby domov, bytov a fasád, nátery konštrukcií, altánkov a plotov a na predaj farieb, lakov a maliarskych potrieb.

práca: -malířské -natěračské -nástřiky priemyselných objektov -náter fasád -písmomalířství (reklamné nápisy do fasády) -na všetky práce kalkulácie zadarmo