Maliarske a natieračské práce nezahŕňajú iba maľovanie interiérov a exteriérov, ale aj tapetovanie, nátery fasád, drobné murárske práce, sadrové omietky a nátery okien, dverí a radiátorov. Na všetky úkony sú používané kvalitné farby v mnohých odtieňoch.

činnosť - maliarske práce - lakovnícke práce.

práca: - murárske - maliarske, natieračské.

práca: - murár, murárske - maliarske, natieračské - obkladačské a pokladanie kameňov - sadrokartonárske

práca: - maliarske - kamenné obklady, dlažby - pokládka zámkovej dlažby.

práca: - maliarske, lakovnícke - štukovanie.

služby: - tapetovanie - maľovanie - pokládka podláh - stolárske práce - murárske práce - elektroinštalácie ... a ďalšie.

služby: -zateplování a realizácia fasád -strojní omietanie-sadrová omietka -malování interiéru a exteriéru -všetky interiérové práce -sanitace starých domov i.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia domov - murárske práce - elektrikárske práce - inštalatérske práce - kúrenárske práce - maliarske práce.

služby: - zatepľovanie - maľby - tryskanie, metalizácia - šopovanie či lakovanie.

práca: - maliarske, tapetárske a lakovnícke

činnosť - maliarske práce - sadrokartonárske práce - drobné stavebné práce.

práca: - písmomaliarske - maľba na fasády - maľované štíty, cedule - fóliové grafika - kaligrafické práce (diplomy, priania).

činnosť - maliarske práce - lakovacie práce - podlahárske práce.

Stavebná činnosť - rekonštrukcie bytov a domov - rekonštrukcie bytových jadier - maliarske práce - murárske práce.

Maliarstvo, lakýrnictví a natieračstvo

práca: - maliarske - lakovnícke - stavebné rekonštrukcie

práca: - maliarske - lakovnícke - stavebné rekonštrukcie - štukovania - nátery fasád

služby - stavebné projekcie. Dodávka - kancelárske a obchodníci interiéry - vzduchotechnika, klimatizácia a kúrenie - obklady, dlažby. činnosť - elektroinstace - maliarske práce - murárske práce - stolárske práce - zámočnícka výroba.

Hlavnou činnosťou, ktorou sa zaoberá stavebnou spoločnosť Katrina Ros Group s.r.o., sú rekonštrukcie bytových a nebytových priestorov. Vykonávame čiastočné i kompletné prestavby rodinných domov na kľúč a zákazky realizujeme vrátane kolaudácie. Zaistíme Vám všetky murárske práce, pokládku dlažby, obkladov, podlahové krytiny alebo montáž ...

práca: - maliarske - natieračské - rekonštrukcie bytov, kúpeľní - montáž sadrokartónu

Vykonávame široké spektrum stavebných prác, maliarskych a natieračských prác v Prahe a Českej republike, pri ktorých používame najkvalitnejšie stavebne materialy, náterové hmoty a materiály tých najlepších výrobcov. Naša firma má na svojom konte veľa spokojných a zároveň stálych zákazníkov, ktorí sa k nám neustále vracajú.

Firma František Bejdák vykonáva rekonštrukcie a prestavby domov, bytov aj nebytových priestorov. Medzi služby, ktoré môžeme zákazníkom poskytnúť patrí rekonštrukcia kúpeľní, murárske práce, sadrokartonárske práce, zatepľovanie, elektroinštalačné práce, izolácie, maliarske či podlahárske práce. Vykonávame všetky drobné opravy na úrovni hodinového ...