Kladenie obkladov a dlažieb sa nezaobíde bez profesionálnej pomoci. Odborníci zabezpečia pomoc s výberom materiálu a jeho dodaním. Pri práci používajú kvalitné lepidlá a tmely. Okrem keramiky je možné zvoliť iné materiály, napr. mozaika či prírodný kameň.

Spoločnosť BUČEK strechy Vlčnov sa zameriava nielen na kompletné zastrešenie budov a ich rekonštrukcie, ale vykonáva aj murárske, sadrokartonárske práce, obklady a dlažby z dreva i keramické obklady, dlažby. Pôsobíme na Morave, prevažne však v regióne Zlínsky kraj, Uherský Brod. Špecializujeme sa na kompletné tesárske, pokrývačské a ...

Spoločnosť MadaB s.r.o. ponúka kvalitné služby v oblasti fúkanej izolácie. Naša rýchla a efektívna inštalácia poskytuje energeticky úsporné riešenia pre rodinné domy aj komerčné budovy. Zatepľujeme strechy, stropy aj podlahy. Fúkaná izolácia spoľahlivo znižuje náklady na vykurovanie a zvyšuje komfort bývania. Izolácia THERMOFLOC má skvelé ...

Spoločnosť Josef Malík sa špecializuje na murárske práce ako sú kompletné rekonštrukcie (malých či veľkých objektov, bytov, rodinných domov alebo kúpeľní). Ponúkam obkladačské práce ako napríklad obklady stien, pokládka dlažby a obklady krbov. Okrem murárskych a obkladačských prác vykonávame aj výrobu z dreva - pergoly, ploty, detské ihriská ...

Rekonštrukcia kúpeľní, bytov, domov. Maliarske práce. Renovácia stien celoplošným stierkovaním. Nátieračské práce. Sadrokartónové stropy, priečky, podkrovné vstavby. Obklady a dlažby. Nátery a opravy fasád. Umývanie fasád

Stavebná činnosť: -práca na kľúč -rekonštrukcia domov, budov, objektov -obklady, obkladačské práce -dlaždičské práce -pokládka zámkovej dlažby -betónové palisády -klampiarske práce. Remeselnícke práce: -murárske, murár.

Murárske a stavebné práce: - murárske práce - obklady a dlažby - bytové jadrá - sadrokartón - výstavba rodinných domov ... a ďalšie.

Stavebná firma: -kompletné dodávky stavebných a interiérových prác na kľúč -rekonštrukcia -liate samonivelačné potery. Remeslo: -murník, obkladač, tesár, inštalatér -maliar, natierač, izolatér, montáž sadrokartónu, podlahár, stolár, zámočník.

Murárske práce: - rekonštrukcia bytov - zatepľovanie fasád - obkladačské práce - pokládka dlažby - sadrokartonárske práce.

Práca, remeslo: - murár, murárstvo - obklady, dlažby - rekonštrukcia kúpeľní - montáž sadrokartónu

Murárske práce: - rekonštrukcia domov a bytov - rekonštrukcia bytových jadier - obklady, dlažby - zámkové dlažby - murované ploty - zatepľovanie - omietky štukové aj dekoratívne - maľby, nátery, nástreky.

Rekonštrukcia - stavby. Stavebné práce. Rekonštrukcia, modernizácia: - kúpeľne - bytové jadrá - kuchyňa - byty, rodinné domy. Renovácia: - nebytové priestory - kancelárie. Výstavba: - rodinné domy na kľúč. Práca: - murárske - obkladačské, dlaždičské - sadrokartonárske. Kompletná realizácia interiérov. Návrhy 3D.

Rekonštrukcia domov a bytov - sadrokartonárske práce - murárske práce - obkladačské práce - elektroinštalačná práca - maliarske práce.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - zatepľovanie - obklady, dlažby

Maloobchod, predaj: - keramické obklady, dlažba. Montáže, rekontrukce, opravy, oprava: - obklady, dlažby. - bytové jadrá. - kúpeľne. Stavby RD a rekonštrukcie budov.

Stavebná firma: - murárske práce - tesárske práce - elektroinštalačná práca - obkladačské práce - maliarske práce - zámočnícke práce - inštalatérske práce - rekonštrukcia domov a bytov. Sídlo: FUS a HARAZIM s. Obežná 161/15 709 00 Ostrava - Mar. Hory

Murár, murárske práce. Murovanie priečok a obvodových múrov, vonkajšie a vnútorné omietky. Práca: - opravy a nátery fasád - maliarske práce bytov a interiérov. Obkladačské a dlaždické práce.