Kladenie obkladov a dlažieb sa nezaobíde bez profesionálnej pomoci. Odborníci zabezpečia pomoc s výberom materiálu a jeho dodaním. Pri práci používajú kvalitné lepidlá a tmely. Okrem keramiky je možné zvoliť iné materiály, napr. mozaika či prírodný kameň.

Stavba a rekonštrukcia rodinných domov. Vykonávame všetky remeselné práce, ako je izolácia PUR penou, zateplenie fasád, výmena okien a dverí, obkladačské práce, betónové podlahy. Vykonávame zemné a výkopové práce, vŕtané studne. Zaistíme elektroinštalačné práce a práce v oblasti voda-kúrenie-plyn.

Spoločnosť Ladislav Uhlíř vykonáva sadrokartonárske práce, omietky, obkladačské a dlaždičské práce, rekonštrukcie, fasády, maliarske práce, základové dosky, demolácie. Činnosť: - sadrokartonárske práce - omietky - zámková dlažba - obklady, dlažby - rekonštrukcia bytových jadier - murárske práce - fasády - maliarske práce - základové ...

Stavby Chalupa s.r.o. sa zameriava na stavebné práce, sadrokartóny, omietky, fasády, zateplenie, podlahy, obklady a zemné a výkopové práce.

Výroba - schody z kameňa Pokládka - kamenné a zámkové dlažby Stavba - kamenné murárske práce

Volám sa Radek Janík a špecializujem sa na remeselnú činnosť. Sídlime v okrese Třebíč a mojím hlavným cieľom je uspokojiť potreby a priania zákazníkom, ktorým môžem pomôcť s obkladmi a omietkami, drobnými opravami, montážou a demontážou nábytku a údržbou domu a záhrady. Ďalej sa zameriavam na výmaľbu stien a tapetárske práce a ponúkam Vám tiež ...

Murárstvo Milan Rabčan so sídlom v okrese Havlíčkov Brod sa zaoberá komplexnou stavebnou činnosťou, a to predovšetkým realizáciou hrubých stavieb. Svojim zákazníkom ponúkame všetko od prvotného zamerania a cenovej kalkulácie, cez dodávku materiálu a realizáciu až po odvoz vzniknutých sutín. V rámci svojich činností ponúkame aj rekonštrukcie a ...

Ctibor Křepinský sa zameriava na murárske a obkladačské práce a poradí si aj s omietkami prostredníctvom stavebnej omietačky.

Josef Husák sa špecializuje na stavebné práce, terénne úpravy, pokládku zámkovej dlažby a vyrába a montuje lesné závory.

Josef Dvořáček sa zameriava na stavebné a murárske práce, vykonáva stavby a rekonštrukcie domov, obklady, sadrokartóny, izoláciu a mnoho ďalšieho.

Ladislav Puškáš sa špecializuje na murárske a obkladačské práce a postará sa o rekonštrukciu kúpeľní a bytových jadier.

Libor Souček prevádzkuje stavebnú firmu zameriavajúcu sa stavbu domov, výkopové práce, izolácie, obklady, omietky, montáž okien a mnoho ďalšieho.

Luboš Kadlec sa zameriava na murárske práce, montáž sadrokartónu, zatepľovanie domov, výrobu drevených schodísk a dverí, obklady, dlažby a plávajúce podlahy.

Michael Pavlidis sa zameriava na murárske, obkladačské, stavebné práce a rekonštrukcie bytových jadier.

Petr Kolouch sa zameriava na stavebné, murárske, izolačné práce, montáže sadrokartónov, pokládku dlažieb a dodávku stavebného materiálu.

Roman Rosecký sa zameriava na murárske práce, opravy bytových jadier, sadrokartóny, zateplenie a obklady.

Zatepľovanie Sadrokartóny Obkladačské práce Murárske práce

Výroba a predaj - kuchyňa Predaj - nábytok - vstavané skrine Výroba - nábytok - vstavané skrine Renovácia a predaj - dvere Pokládka - plávajúce podlahy

Sadrokartonárske práce Obkladačské práce - vonkajšie dlažby Stavebná firma Murárske práce

Martin Laštůvka prevádzkuje stavebnú firmu so zameraním na stavby a rekonštrukcie domov, obkladačské a sadrokartonárske práce a zateplenie fasád.

Sadrokartonárske práce Obkladačské práce Murárske práce

Pokládka - zámkové dlažby

Oldřich Kočí sa špecializuje na zemné práce, pokládku dlažby, betónové výrobky – obrubníky, prídlažby, palisády.

Obkladačské práce - dláždenie Murárske práce

Stavebná firma -bytové a nebytové interiéry -sadrokartónové konštrukcie -pôdne vstavby -obklady a dlažby -zateplenie fasád -rekonštrukcia strešných plášťov a bytových jadier. - pokladanie obkladov a dlažieb.

Zatepľovanie fasád. Pokládka - dlažby. Rekonštrukcia byty a domy.