Revízie plynových kotlov, rozvodov a prípojok patria do skupiny plynárenských prác. Ďalej je možné využiť nastavenie plynového kotla a ohrievača, vyhľadávanie únikov plynu a ich zamedzenie, inštaláciu plynovodných systémov či revízie plynových zariadení.

Práca, služby, remeslá: - vodoinštalácia - kúrenárske - plynárske - Vodo, Topo, Plyn

Firma Jaroslav Kloubec poskytuje širokú škálu služieb v oblasti stavebníctva a technickej správe budov. Našu profesijné ponuku tvoria práce murárske, inštalatérske, zámočnícke, maliarske, obkladačské, tepelnej izolácie a mnoho ďalších činností. Takisto prevádzkujeme NON-STOP havarijné službu v oblasti voda, kúrenie, plyn a elektro. Sídlo ...

Montáž a rekonštrukcia: - rozvody plynu - potrubie - kotly - plynové, na tuhé palivá - radiátory - bojlery - kanalizácia - elektrorozvody. Práca: - inštalatérske - kúrenárske - plynárske - elektroinštalačný.

Dodávka a montáž: - solárne panely - tepelné čerpadlá - stavebná činnosť

Kompletné domovej inštalatérske práce vodo topo plyn zaistí Břetislav Přecechtěl z obce Halenkovice v okrese Zlín. Dodáme rozvody vody aj solárne systémy, prevádzame montáže ústredného kúrenia aj revízie plynových kotlov a zapojenie elektrických aj plynových spotrebičov. Pri revízii plynových rozvodov u starších bytových domov je často ...

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - revízia plynových spotrebičov, domových plynovodov - rekonštrukcia kúpeľní - montáž solárnych systémov na ohrev vody.

Vykonáva všetky kúrenárske, vodoinštalatérske a plynárske práce vrátane zapojenia plynu a plynových kotlov kompletné navrhnutie a realizácia rozvodov vody, kúrenia, kanalizácie a plynu na váš nový dom či rekonštrukciu dodávka + montáž kotlov - navrhne a zrealizuje kotolňu, technické poradenstvo. (sme v projekte zelená úsporám)

Plynoservis. Servis, montáž, predaj: - plynové spotrebiče, náhradné diely - priestorové termostaty - detektory CO.

Firma Pipemont so sídlom v Otrokoviciach neďaleko Zlína sa zameriava na komplexnú realizáciu energetických celkov pre veľké priemyselné spoločnosti v regióne Zlínsky kraj. Dodávame a montujeme výmenníkové odovzdávacie stanice, priemyselné rozvody, horúcovodné a teplovodné rozvody, parovody, kotolne. Ďalšie naše aktivity sa vzťahujú na ...

Inštalatérske a kúrenárske práce: - rozvody plynu a vody - inštalácia podlahového kúrenia - čistenie, rekonštrukcia a inštalácia kanalizácie. Servis: - plynové spotrebiče.

Montáž, inštalácia, oprava, servis: -kúrenie -kotle, rôznych výrobcov -plynové zariadenie. Remeselnícke práce: -kúrenárske.

Stavebná firma Renostav Třeboň s.r.o. sa už od roku 1991 zaoberá komplexnou stavebnou činnosťou predovšetkým v oblasti výstavby rodinných domov a rekonštrukcií nehnuteľností. Súčasne ponúkame aj ďalšie stavebné práce, napr. výstavbu garáží, realizáciu podkrovných vstavieb a tiež zatepľovanie domov. Sme držiteľmi certifikátov kvality v oblasti ...

Servis, revízia: -plynové kotly. Revízia: -elektrických zariadení. -elektrorevízia. -plynových spotrebičov. Rekonštrukcia kúpeľní.

Ponuka vodoinštalačných, kúrenárskych a plynoinštalačných prác.

Inštalatérske práce, vodo topo plyn - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárenské práce, plynoinštalácia.

Práca: - inštalatérske - plynárske - kúrenárske.

Inštalatérske, kúrenárske a plynárske práce.

Vodo, topo, plyn, predajňa: -všetky inštalatérske, kúrenárske a plynárenské práce, vrátane dodávky materiálu.