Revízie plynových kotlov, rozvodov a prípojok patria do skupiny plynárenských prác. Ďalej je možné využiť nastavenie plynového kotla a ohrievača, vyhľadávanie únikov plynu a ich zamedzenie, inštaláciu plynovodných systémov či revízie plynových zariadení.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. -prípravné práce pre stavby; -rekonštrukcia bytových i nebytových objektov; -zateplenie, zatepľovanie - Zelená úsporám. Rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier. Inštalatérske práce - vodo topo plyn. Výstavba a rekonštrukcia elektro rozvodov.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - rekonštrukcia kúpeľní.

Staviame nízkoenergetické a pasívne domy šetrné k životnému prostrediu a vrecku majiteľa. Domy zaisťujú stabilnú teplotu bývania po celý rok. Špecializujeme sa aj na výstavbu rodinných domov na kľúč. Pozemné staviteľstvo: -realizácia, rekonštrukcia a modernizácia stavieb -revitalizácia a energetické zhodnotenie objektov -"zelená ...

Servisné stredisko Viadrus, Dakon, Klimosz: -kotla na tuhé palivá -plynové koleso -automatické kotly Servisné stredisko radiátory Viadrus. Predaj: - náhradné diely na servisované kotly. Práca: -inštalatérske -kúrenárske -plynárske.

Revízia technických zariadení a infraštruktúry. Prevádzkujeme service desk a dátové centrum pre riadenie, správu a dohľad nad agendou revíznych správ.

Práca: -vodoinštalačný -kúrenárske -plynárske -rekonštrukcia kúpeľní

Naša firma vykonáva elektroinštalácie všetkých plynových a elektrických zariadení. Vykonávame elektromontáže, ich revízie a revízie plynu. Montujeme podlahové vykurovanie, vykonávame prehliadky, servis a predaj plynových kotlov. Vybavujeme predovšetkým objednávky pre Zlín a Zlínsky kraj. Montáž, inštalácia, revízia, rekonštrukcia, servis: - ...

Wellness centrum - relaxácia, odpočinok: - svet sáun - 5 druhov ( infrakabína, fínska sauna klasická as parnými rázmi, soľný parný kúpeľ, klasický parný kúpeľ) - whirpool pre 10 ľudí - kneippove kúpele - vodné postele - masáže. Havarijná služba vodo-topo-plyn NONSTOP - tel.:602460072 - pre vlastníkov domov, bytové družstvá.

Zaisťujeme: - výstavbu kotolní, - rekonštrukciu kotolní, - priemyselné vykurovanie, - plynovody, - bioplynové stanice, - kotly na biomasu, - predaj plynu a elektriny, - energetické audity. Stavebná činnosť: - priemyselná výstavba.

Práca, rekonštrukcia, opravy, oprava, inštalácia: -vodoinštalácia rozvodov -rozvody domový odpad -kúrenárske, kúrenárstvo-kúrenie, topo, vykurovanie -plynárske, plynárstvo-rozvody plynu -výmeny zariaďovacích predmetov.

Inšpekčný a zváračský dozor. Revízia domových a priemyselných plynovodov a plynových kotlov.

Vodoinštalatérske, kúrenárske a plynárske práce.

Revízny technik plynových a tlakových zariadení: - východisková a prevádzková revízia plynových a tlakových zariadení - tlakové skúšky pevnosti a tesnosti plynovodu - kontroly plynových zariadení - revízia, kontroly a čistenie spalinových ciest - autorizovaný záručný a pozáručný servis plynových zariadení - montáž domových a ...

-Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Servis, oprava: -plynové kotly do 200kW. Práca: -elektroinštalácia: -silnoprúd -slaboprúd.

Projekcia, montáž, servis, opravy: -domovné i priemyselné inštalácie: -vodoinštalácia, vodoinštalatérstvo, voda, voda -kúrenárstvo, kúrenárske, kúrenie, TOPO, vykurovanie -plynárstvo, plynárske, plynu.