Pokládka podláh a podlahových krytín, lepenie a pokládka kobercov, opravy podláh, lamiel a parkiet, realizácia špeciálnych typov podláh - anhydridových či liatych betónových a renovácie podláh - toto všetko vám zabezpečia profesionálne podlahárske práce.

Remeselnícke práce: - stolárske - stolárske. Montáže interiérových dverí. Podlahárske práce.

Zatepľovanie budov. Montáž: -sadrokartónové priečky -sadrokartónové podhľady -minerálne podhľady -sadrokartónové konštrukcie atypických tvarov -podlahárske a obkladačské práce -stavebné práce -montáž -strešné okná.

Spoločnosť HAPPY STAVBY s.r.o. so sídlom v okrese Žďár nad Sázavou sa už od roku 2012 zaoberá všetkou činnosťou v odbore stavebníctva. Súčasťou našej činnosti sú aj návrhy, rozpočty, projekty a poradenstvo. V rámci stavebnej činnosti ponúkame napríklad odstránenie stavieb, stavbu rodinných domov aj komerčných domov, rekonštrukciu vr. ...

Stolárstvo. Remeslo: - stolár. Zákazková výroba: - vchodové a interiérové drevené dvere - kuchyňa - nábytok z lamina aj masívu - schodisko - vstavané skrine - postele - spálňa - detské izby - obklady stien a stropov - pokládka podláh.

-sprostredkovanie obchodu a služieb Stolárstvo, podlahárstvo

Veľkoobchod, predaj, eshop, e-shop: -podlahové krytiny -ubrusovina -koberce -syntetické usne -koženka, zdravotnícke koženky -žínenky -hracie molitanové kocky -plastový sedací nábytok vhodný pre materské škôlky -pelíšky pre domácich miláčikov -sedacie vaky, vrecia -detské ihrisko, bazén pre guličky -prebaľovacie ...

Murárstvo, stavebné práce, rekonštrukcia bytov, pokládky dlažieb i obkladov či zatepľovanie fasád.