Pokládka podláh a podlahových krytín, lepenie a pokládka kobercov, opravy podláh, lamiel a parkiet, realizácia špeciálnych typov podláh - anhydridových či liatych betónových a renovácie podláh - toto všetko vám zabezpečia profesionálne podlahárske práce.

Firma VK PARKET - Karel Janovský sa zaoberá predajom, pokládkou a renováciou podlahových krytín. Zo širokého spektra produktov si môžete vybrať parkety, exotické masívne podlahy, klasické parketové vlysy, drevené a laminátové plávajúce podlahy, PVC, laky, tmely a mnoho ďalších doplnkov. Predaj, montáž, pokládka, renovácie: - parkety - ...

Firma MH Betón s.r.o., ktorá sídli neďaleko Poličky, sa zaoberá aplikáciou strojne hladených betónových podláh do interiéru aj exteriéru. Betónové podlahy realizujeme v novostavbách, rodinných domoch, pre podlahové kúrenie, ale aj v garážach a na vjazdoch. Betónové podlahy vykonávame po celej Českej republike. Nami dodávané a pokladané betónové ...

Predaj: - koberce - PVC podlahy - rohože - čistiace zóny - plávajúce podlahy - vinylové podlahy. Podlahárske práce.

práca: -podlahářské kladenie, brúsenie parkety -lepenie linoleom.

Poskytujeme komplexné podlahárske práce s dlhoročnou praxou. Pôsobíme po celej Českej republike.

Veľkoobchod, maloobchod, distribúcia, dodávka, predaj s podlahovými krytinami, podlahové krytiny. Podlahárstvo, podlahárske práce. Veľký výber krytín. Plávajúce podlahy, podlahy z drevín, masívne parkety, lamino, dřevoplatové terasy. Drevené podlahy dvojvrstvové, trojvrstvové, viacvrstvové a masívny pre rodinné domy, byty a kancelárie ...

Realizácia stavieb: - hrubé stavby - rekonštrukcia bytových jadier na kľúč - nízkoenergetické podlahové vykurovanie - solárne systémy - zateplenie fasád.

Architektúra, projekčná činnosť. Realizácia-interiéry. Montáž: - sadrokartón - plávajúce podlahy. Rekonštrukcia: - byty - rodinné domy - bytové jadrá - kúpeľne. Výstavba: - podkrovie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - podlahoviny - koberce - laminátové podlahy, plávajúce podlahy, drevené podlahy. Podlahárske práce: - vinilové podlahy. Predaj: - ekopalív - drevené pelety a brikety.

predaj: - podlahové krytiny - dvere - koberce - PVC - vinyl. Realizácia pokládky - drevené, korkové, laminátové Dvere - vchodové, interiérové.

Naša činnosť je zameraná na pokládku a renovácie drevených parketových podláh. Zaoberáme sa podlahářstvím už 20 rokov. Pracujeme len s kvalitnými materiálmi, ktoré zaručí dlhú spokojnosť našich zákazníkov. Pôsobíme v Juhomoravskom kraji, v Brne a do okruhu 50 km. Súčasťou služieb je aj zameranie a návrh, ako by všetko malo vyzerať. Súčasťou je aj ...

Spoločnosť sa zaoberá stavbou exkluzívnych mobilných domov na zákazku pod značkou Tinylux. Ponúkame kompletné riešenie vrátane vybavenia, s možnosťou výberu pôdorysu a sklonu strechy. Realizujeme tiež garáže a zastrešené státie, nadväzujúce na zvolený typ domu.

Služby: - betónové podlahy Predaj: - stavebný materiál

Výstavba rodinných domov. Zemné práce. Anhydritové potery. Zatepľovanie fasád.

Stavebná činnosť - rekonštrukcie bytových jadier - murárske práce - obkladačské práce - sadrokartonárske práce - podlahárske práce. Návrhy a realizácie interiérov na mieru.