Pokládka podláh a podlahových krytín, lepenie a pokládka kobercov, opravy podláh, lamiel a parkiet, realizácia špeciálnych typov podláh - anhydridových či liatych betónových a renovácie podláh - toto všetko vám zabezpečia profesionálne podlahárske práce.

Podlahárske práce: - pokládka plávajúcich podláh, PVC, koberce.

Podlahárstvo - pokládka PVC a vinylových podláh, plávajúcich podláh, kobercov - pokládka a renovácia parkiet

činnosť - sadrokartonárske práce - pokládka plávajúcich podláh.

AC Podlahy. Predaj, pokládka - podlahové krytiny - drevené podlahy - vinylové podlahy - koberce - PVC. Podlahárske práce.

Predaj, pokládka - podlahy - PVC - koberce - lino - laminátové polovoucí podlahy - drevené podlahy. Podlahárske práce.

Predaj, realizácia, pokládka: - podlahové krytiny - plávajúce podlahy - marmolea - PVC - korkové podlahy Podlahárske práce.

Pokládka, realizácia: - liate, priemyselné podlahy.

Hlavným predmetom firmy Ekonstrukt je vykonávanie stavieb a stavebno dokončovacích prác vrátane pokládky podláh a montáž sadrokartónu. Špecializujeme sa predovšetkým na výstavbu a rekonštrukciu objektov, inžinierskych sietí a komunikácií. Tiež pôsobíme v odbore maliarstva a natieračstva v Olomouci a okolí. Zameriavame sa na tieto stavebné ...

Liate podlahy, liate potery, anhydrit, liaty betón, polystyrenbetón, penobetón, cementový liaty poter, prenájom čerpadla na liate podlahy, dodávka stropnej konštrukcie JS. Murárstvo.

Podlahárske práce: - plávajúce podlahy - koberce, PVC, korok - príprava podkladov. Predaj: - podlahové krytiny.

Predaj, montáž: - podlahy, podlahové krytiny - PVC, linoleá, drevené, vinylové, laminátové podlahy - interiérové dvere a zárubne Remeslá, služby - podlahárske práce

Podlahy, sadrokartóny, maľby, dodávka a montáž dverí a zárubní, rekonštrukcia interiérov.

Liate anhydritové a cementové podlahy. Čerpanie liatych zmesí.

Firma DIONE so sídlom v Olomouci je odborníkom v oblasti pokládky a renovácie podláh. Svojim zákazníkom zaistíme kompletný servis od predaja a pokládky podlahovej krytiny, odborného poradenstva, cenovej ponuky a tiež záručného aj pozáručného servisu. Vyberiete si u nás drevené, vinylové, korkové, plávajúce, PUR liate aj epoxidové podlahy. Aké ...

Dodávka, montáž, predaj: - podlahy, dvere. Vzorková predajňa. Podlahy: - koberce - linoleum - vinylové podlahoviny - antistatické podlahoviny - plávajúce podlahy. Dvere: - bezpečnostné - protipožiarne - interiérové.

Činnosť: - sadrokartonárske práce - pokládka plávajúcich podláh.

Služby: - vodoinštalatérske práce - podlahárske práce - murárske práce - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - drobné maliarske práce - montáž políc, skriniek, zrkadiel a ďalších doplnkov.

Naša firma sa po dlhoročných skúsenostiach zameriava na rekonštrukcie bytových jadier, inštalatérske práce a kúpeľne na kľúč. Naše služby realizujeme nielen v Olomouckom kraji, ale taktiež na Slovensku. Neváhajte a obráťte sa na našich odborníkov, ktorí Vám vždy radi poradia. Služby, stavebné a murárske práce: - kompletná realizácia a ...

Stolárstvo, podlahárstvo -Špecializovaný maloobchod

Stavebná firma. Stavebná činnosť: - dodávka a montáž drevostavieb - stavby murovaných RD - hrubá stavba alebo dom na kľúč - fasády, ich opravy, zateplenie - tesárske konštrukcie a stavby z dreva - fúkaná izolácia z celulózových vlákien ISOCELL - liatie anhydritových podláh - aplikácia protipožiarnych náterov dreva a ocele - ...

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia bytového jadra, bytov, kúpeľne - zateplenie fasád - pokládka dlažieb a obkladov - murárske práce - výstavba rodinných domov na kľúč.

Stavby a rekonštrukcia Rekonštrukcia bytových jadier a interiérov. Práca: - murárske - sadrokartonárske - obkladačské - maliarske - podkládka plávajúcich podláh - zatepľovanie.

Firma TOPMONT sa špecializuje na sadrokartónové systémy vrátane montáže. Ďalšou činnosťou našej firmy je zatepľovanie fasád domov, stropné podhľady, pokládka plávajúcich podláh a tiež elektromontáže. Našu odbornú prácu poskytujeme všetkým v Olomouci a okolí. Montáže: - sadrokartónové systémy, sadrokartón (suché stavby), priečky, stropy KNAUF, ...

Pôdne vstavby Čerti. Montáž: - suchých stavieb - plávajúcich podláh - podhľady (kazetové, minerálne). Prestavby interiérov.