Pokládka podláh a podlahových krytín, lepenie a pokládka kobercov, opravy podláh, lamiel a parkiet, realizácia špeciálnych typov podláh - anhydridových či liatych betónových a renovácie podláh - toto všetko vám zabezpečia profesionálne podlahárske práce.

Predaj a pokládka podlahových krytín rôznych materiálov: - drevené, laminátové, vinylové podlahy - linoleum, PVC

Stavebné práce, výstavba: - rodinné domy - zatepľovanie - rekonštrukcia - vnútorné strojné omietky - betónové podlahy

Predaj - priemyselné podlahy Výroba - liate podlahy Montáž - liate podlahy Výroba a montáž - epoxidové stierky

Stavebná firma, rekonštrukcia bytových jadier, kúpeľní, kúpeľne na kľúč, kompletné prevedenie stavieb, stavebné úpravy a rekonštrukcie v domoch a bytoch, obklady a dlažby, sadrokartóny, kuchyne, okná, dvere, plávajúce podlahy, parkety, lina, elektroinštalácia, vodoinštalácia.

Stolárstvo, podlahárstvo -Veľkoobchod a maloobchod 20-ročná prax a skúsenosť v odbore. Pokládka parkiet, plávajúcich drevených a palubkových podláh a ich renovácia. Pokládka PVC, vinylu, lamina a koberca.

Predaj a realizácia - pokládka všetkých podlahových krytín v bytových aj komerčných objektoch.

Stavebné dokončovacie práce Betónové a epoxidové podlahy Liate anhydritové podlahy Opravy podláh Zámková dlažba Obklady, dlažby

Chystáte sa na rekonštrukciu bytu či domu? Pomôžeme, poradíme, realizujeme! Naša firma Vám ponúka kompletnú rekonštrukciu bytov, domov, bytových jadier, interiérov. Kúpeľne, kuchyne, bytové jadrá, obývacie izby, nábytok. Ponúkame riešenie interiérov na mieru. Poskytujeme práce inštalatérske, stavebné, elektrikárske, podlahárske. Obklady, dlažby, ...