Pokládka podláh a podlahových krytín, lepenie a pokládka kobercov, opravy podláh, lamiel a parkiet, realizácia špeciálnych typov podláh - anhydridových či liatych betónových a renovácie podláh - toto všetko vám zabezpečia profesionálne podlahárske práce.

Stavebná firma, činnosť: - celková rekonštrukcia na kľúč - fasády a ich tepelná izolácia - podkrovné vstavby a montáže sadrokartónu - kazetové podhľady - maľba firemných log na fasády domov - pergoly, altánky a rôzne posedenia - strechy na kľúč (krovy, krytiny, klampiarske prvky) - izolácia – (základové dosky, strechy, záhradné ...

Zbyněk Petz sa v Třebíči zameriava na murárstvo, stolárstvo a podlahárstvo. Špecializuje sa na zákazkovú výrobu historických modelov lodí, lietadiel, hradov a zámkov.

Luboš Pelán pracuje v Třebíči v oblasti stolárstva a podlahárstva.

Tesárstvo Malý sa zaoberá podlahárstvom, tesárstvom, pokrývačstvom a stolárstvom. Podlahy zaistia interiérové aj exteriérové, v rámci tesárstva sa postará o strešné trámy, altány a prístrešky av oblasti stolárstva dokáže vyrobiť napríklad záhradný nábytok, postele a stolíky.

Podlahárske práce. Pokládka všetkých druhov podláh: - drevené - plávajúce - vinylové.

práca: -podlahářské, podlahárstvo -renovace drevených podláh -brúsené, frézovanie betónov predaj: -Drevené podlahy -vlysy, parkety, palubovky, mozaiky -PVC, KOBERCE, KOROK, LINOLEUM, GUMA -samonivelační hmotou, drevené rošty, drevené vankúše demontáž podlahy -OSB dosiek. Požičovňa: -brusky, brúska.

-stavby na kľúč -stavebné úpravy, rekonštrukcie -vypracování projektovej dokumentácie -novostavby -montáž-lešenia. oprava: -zdivo -podlahy -izoláciu -injektáže -hydrofobizační omietky. Veľkoobchod, maloobchod, predaj vrátane rozvozu materiálu: -stavebniny (stavebný materiál) -prodejní doba po-pia 6-16 -zdicí materiály pálené i ...

Stavebná firma: - zateplenie domov, fasád - votavů - rekonštrukcia - bytové jadrá - montáž plávajúcich podláh - výstavba rodinných domov.

Tesárske prácevýroba - drevostavby Stavebné stolárstvo Podlahárske práce Pokrývačské práce

Pokrývačstvo, tesárstvo Stolárstvo, podlahárstvo -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a ...

Liate priemyselné podlahy. Pokladáme liate priemyselné podlahy na nový aj starý betón a dlažbu.