Komplexné klampiarske a pokrývačské práce zahŕňajú pokládku striech, opravy a rekonštrukcie, výmeny strešných krytín, hydroizoláciu a zateplenie, inštaláciu hromozvodov, montáže odkvapov, oplechovanie striech, montáže vonkajších parapetov, ríms a líšt.

Strechy na kľúč, dodávka a predaj krytín, klampiarskych výrobkov, strešných okien: práca: -klempířské -pokrývačské.

Remeslá, služby - tesárske práce - pokrývačské práce - klampiarske práce

Remeslá, služby - klampiarske práce - pokrývačské práce - klampiarske práce - strechy na kľúč

práca: -pokrývačské -zednické -dokončovací stavebné -dodávka strešných krytín a materiálu vrátane doplnkov.

Spoločnosť MITOL, s.r.o. ponúka kompletné stavebné práce. Staviame rodinné domy na kľúč, ďalej vykonávame rekonštrukcie bytov a objektov. Zameriavame sa aj na realizáciu kúpeľní, bytových jadier a pôdne prestavby rodinných domov. Stavebné práce, činnosť  - výstavba domov a bytov  - rekonštrukcie budov a domov  - izolácia  - fasády  - ...

Práca: - výškové, vo výškach - všetky stavebné - klampiarske, klampiarstvo - pokrývačské, pokrývačstvo - izolatérske práce - zateplenie - montáže strešných okien.

Remeslo, práca: - klampiar, klampiarske - pokrývač, pokrývačské.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske Predaj: - strešná krytina - odkvapové systémy - strešné okná - stavebné rezivo.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - realizácia striech.

Práca: - tesárske - pokrývačské - klampiarske - montáž sadrokartónu.

Spoločnosť PPBAU servis eu s.r.o. so sídlom v Ostrave v Moravskosliezskom kraji sa zameriava na servis v odbore striech a hydroizolácií. Zaistíme záručný a požiarny servis plochách striech vrátane ich údržby. Sídlime v Ostrave na ulici Zámostná 1155/27.