Stolárstvo, výroba: - nábytok - kuchyne - vstavané skrine - schodisko

Stolárstvo, výroba: - zákazková výroba nábytku - mobilné predajne - vybavením interiérov predajní

Širokú škálu stavebných prác Vám poskytne firma Milan Skopal. Venujeme sa výstavbe rodinných domov, rekonštrukciám, murárskym, podlahárskymi a obkladačskými prácam, maľovanie, tapetovanie a tiež terénnym úpravám. Sídlo firmy nájdete v obci Hrabenov, okres Šumperk. Stavebná činnosť, práce: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia - murárske ...

Kamenárstvo, kamenárske práce: - cintorínske architektúra, pomníky - leštenie, brúsenie kameňa - sekanie, zlatenie, striebrenie písma.

stolárske práce - interiérový a exteriérový nábytok podľa priania zákazníka stolárska výroba - interiérový a exteriérový nábytok podľa priania zákazníka

truhlářství Zákazková výroba: -nábytok.

Zámočníctvo, zváranie TIG, MAG a Elektróda, Montáže konštrukcií a potrubárske práce

Sadrokartonárske práce, kompletná realizácia podkrovia. Zateplenie fasád a ich dokončenie. Pokládka plávajúcich podláh.

kamenárske práce, výroba pomníkov, rezanie pomníkov, úpravy kameňa

Zámočníctvo - nástrojárstvo. Hodinový manžel - všetky opravy, údržba, montáže.

Firma FRANKIE spol. s r.o. sa špecializuje na klampiarske, tesárske a pokrývačské práce v Šumperku a Zábrehu. Vykonáva kompletnú realizáciu striech na kľúč vrátane zaistenia a dodávky strešných krytín a klampiarskych prvkov. Medzi naše ďalšie činnosti patria aj strešné nadstavby a hydroizolácie. Postaráme sa vám o kvalitnú strechu, ktorá vám ...

Energetické služby: - revízia NN bez obmedzenia prostredia - revízia elektrických spotrebičov - výpomoc v rámci bezpečnosti v odbore elektrotechnika - znalecké posudky - odbor elektrotechnika - poradenská činnosť - školenia vyhl. 50/78 Zb.

Maloobchod: - sadrokartóny - tepelné izolácie - stavebná chémia - stavebné náradie - spojovacie materiály - zatepľovacie systémy.

Inštalatér - inštalatérske, kúrenárske a plynárske práce: - montáže kúrenia, vody a plynu v Rapotíne, tepelné čerpadlá.

Elektroslužby: - silnoprúdové a slaboprúdové rozvody. Zámočnícke práce. Prenájom: - vysokozdvižné plošiny.

Elektromontážne práce Projekcia a realizácia - fotovoltaické elektrárne

Činnosť: - elektrorevízia - revízia elektro - elektroinštalácia

KOMPLETNÁ STAVEBNÁ PRÁCA - K.S.P. - obkladačské práce, murárske práce - bytové jadrá, kúpeľne - mozaiky - drobné murárske práce, betóny, omietky, zámkové dlažby, ploty, pergoly, vonkajšie krby, komíny. Stolárstvo, podlahárstvo, maliarstvo, natieračstvo.

Stolárske práce, stolárstvo: - výroba všetkého nábytku na mieru - kuchynské linky - spálňa - izby - kancelársky nábytok - vstavané skrine - stoly - kúpeľňový nábytok - posuvné dvere a zárubne.

Firma Stavril s.r.o. vám vďaka svojim skúseným klampiarom a tesárom zaistí stavbu, opláštenie, montáž a rekonštrukciu striech na kľúč. Zameriavame sa na kompletnú realizáciu striech na mieru podľa Vašich predstáv a to nielen v okolí Olomouca, ale aj po celej Českej republike. V zimnom období sa predovšetkým sústredíme na zhod snehu a ľadu zo ...

Zatepľovanie fasád Obkladačské práce Murárske práce

Studne - renovácia, čistenie, opravy. Inštalácia čerpadiel. Úpravne vody - chemické aj mechanické úpravne vody.

Elektromontáže, elektroinštalácia. Výroba: - rozvádzače. Automatizácia priemyselných procesov. Malé vodné elektrárne. Vývoj a výroba jednoúčelových strojov.