Tesárske a pokrývačské práce. Realizácia a renovácia striech. Oprava a výmena strešnej krytiny. Montáž strešných okien Altány, pergoly...

Hydroizolačné systémy: - Stresa hydroizolácia - zemné hydroizolácie - izolácia vodných plôch - bazénov, jazierok. Divízia elektromontáže: - silnoprúdové a slaboprúdové elektroinštalácie. PVC podlahy Thermofix.

Stolárstva karhal. Stolařství. práca: - stolárske - stolárske. Výroba, montáž: - nábytok - vstavané skrine - obývacie steny - detský nábytok - kuchynské linky - schody a zábradlia.

Dodávka, montáž, výstavba: - fúkaná, tepelná a zvuková izolácia. - prírodné bazény BIOTOP - koreňové čistiarne odpadových vôd

Práca: - stolárske, stolárske. Výroba: - drevený nábytok - kuchynské linky - spálňa - obývacie steny - vstavané skrine - schodisko - dvere.

Stavebná firma: - zatepľovanie budovy - nátery fasády - hydroizolácia základov domu a strechy - sadrokartóny a kazetové stropy - maľby a nátery - obklady a dlažby - drevené pergoly a prístrešky - schodisko - zámkové dlažby.

Komplexné tesárske a pokrývačské práce. Realizácia na kľúč.

Maliarske a natieračské práce: - maľovanie interiérov - bytových aj nebytových priestorov - maľba schodísk v nájomných a bytových domoch vrátane zábradlia - strhávanie starých tapiet a lepenie nových - natieranie fasád rodinných domov i firiem - renovácia dverí a kovových zárubní - renovácia ústredných kúrení nástrekom farby - ...

Ponúkame zemné a výkopové práce. Vykonávame výkopy základov a základových pásov, terénne úpravy rovinných aj svahovitých terénov. Ďalej ponúkame nakladanie a premiestňovanie zeminy a iných materiálov, vyrovnávanie a svahovanie terénov, výkopové a zahrňovacie práce, hĺbenie rýh pre inžinierske siete, demolácie objektov a iné zemné či výkopové ...

Výroba, stolařství: - pergoly - altány - státie pre autá - balkónové zábradlie - schody a interiérové zábradlia - dvere vnútorné aj vchodové - bytové doplnky predaj: - palubovky - OSB a QSB dosky Predaj, montáž: - polykarbonát www.pizurplast.cz

Stavebná spoločnosť. Stavebné práce. Výstavba vodovodných a kanalizačných sietí. Rekonštrukcia, opravy a demolácie stavieb. Prenájom malej mechanizácie.

Spoločnosť EB - stav s.r.o. Zlín-Malenovice sa zameriava na kompletné stavebné práce so zameraním na striekané izolácie. Pre zateplenie strechy, podkrovia aj celej stavby sa využíva striekaná PUR pena. Penová izolácia má mnoho výhod: - skvelé tepelno-izolačné vlastnosti - zvuková izolácia - 100% priľnavosť a lepivosť k väčšine materiálom ...

Výrub stromov a drevín s plošinou alebo s lana Frézovanie pňa, drvenie konárov. Práca motorovou pílou Realizácia záhrad. Údržba záhrad: - orezy živých plotov - čistenie zanedbateľných plôch - výsadby. Predaj mulčovacej kôry, štrku, piesku a triedené zeminy vrátane rozvozu. Zemné práce.

Elektroinštalácia v domoch, bytoch, priemyselných objektoch. Realizujeme drobné práce aj väčšie projekty.

Koviareň a zámočnícka dielňa. Výroba: - plotov, brán, mreží - regálov - stojanov na kvetináče a kvetinových závesov - zásobníkov na drevo - kotevných pätiek na stavbu pergol, verand a prístreškov.

Revízny technik elektro: E1A pre zariadenia bez obmedzenia napätia v priestoroch bez nebezpečenstva výbuchu a bleskozvody E1B pre zariadenia bez obmedzenia napätia v priestoroch s nebezpečenstvom výbuchu a bleskozvody Autorizovaný technik kategórie TT00 - Technologické zariadenia stavieb

Stavebné práce: -montáže podkrovných vstavieb -rekonštrukcia bytových jadier -murárske práce -pokládka podláh.

Interier centrum: - realizácia a návrhy interiérov - typizovaný aj atypický bytový nábytok - kuchyne - obývacie steny - vstavané skrine. Stolařství, stolárstva.

Klima Zlín: -klimatizácia -tepelné čerpadlá -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboprúd -centrálna vysávača.

Zámočníctvo a kovovýroba. Oceľové haly vrátane opláštenia. Oceľové konštrukcie - schodiská, mosty a lávky, billboardy, zastrešenia.

Vykonávame elektromontážne práce vo všetkých odboroch: - Silnoprúdové rozvody - prípojky, rozvody a preložky NN aj VN - Verejné osvetlenie - Slaboprúdové rozvody - CCTV, EKV, EZS, EPS, SK, STA - Jednotný čas - Silnoprúdové rozvody - prípojky, rozvody a preložky NN aj VN - Inteligentné domy.

Projekcia, dodávka, montáž, servis, revízia, oprava: -vedenie vysokého a nízkeho napätia vonkajšie aj káblové VN 22 kV, NN -verejné osvetlenie -trafostanica Predaj: -transformátory 22 kV. Nákup, predaj: -elektromateriál: -silové káble nízkeho a vysokého napätia -betónové stožiare -káble -transformátory.

Projekcia, dodávka, montáž, servis, revízia, oprava: -vedenie vysokého a nízkeho napätia vonkajšie aj káblové VN 22 kV, NN -verejné osvetlenie -trafostanica Predaj: -transformátory 22 kV.