Rozhodli ste sa pre sadrokartón? Využite sadrokartonárske práce zahŕňajúce podhľady jednoducho opláštené, priečky obojstranne opláštené, podkrovie a predsadené steny. Súčasťou služieb je aj maľovanie a nátery sadrokartónu, vloženie izolácie a fólie.

Nákladná doprava. služby: - inžinierska činnosť v stavebníctve - interiérové nástreky montáž: - sadrokartón - montované podhľady. práca: - maliarske, natieračské.

Ponúkame firma sídliaca v Rožnove pod Radhoštěm ponúka svojim zákazníkom predovšetkým obkladačské práce, a to ako v novostavbách, tak i pri rekonštrukciách. Pokladáme i veľkoformátové obklady a dlažby a tiež kamenárske rohy až do dĺžky 125 cm. Ďalej tiež vykonávame kompletné rekonštrukcie kuchyňou, bytových jadier, podláh, schodísk balkónov atď., ...

Naša firma pôsobí v okrese Kroměříž a ponúka svojim zákazníkom predovšetkým kompletná rekonštrukcia rodinných domov a bytov a tiež kúpeľní a bytových jadier. Ďalej realizujeme zatepľovanie, montáž sadrokartónu, pokládku obkladov a dlažieb a tiež inštalatérske práce. Vďaka dlhoročnej praxi v obore Vám môžeme garantovať kvalitné, rýchle a cenovo ...

Rekonštrukcia kúpeľní, bytov na kľúč. Inštalatérske, obkladačské, sadrokartonárske práce, presné rezanie obkladov z prírodných materiálov.

Spoločnosť DVERE a PODLAHY s.r.o. so sídlom v Zlíne dlhodobo pôsobí v oblasti predaja a montážou dverí, podlahových materiálov, obvodových a kobercových líšt, kovania a ďalšieho sortimentu. Zabezpečujeme renováciu i pokládku interiérových a terasových podláh i montáž vchodových dverí. Dvere značky Sapeli, Dextüra, Sande, TRIX MORAVA ...

Predaj, vzorková predajňa, maloobchod: -plovoucí podlahy: QUICK STEP-UNICLICK, PARADOR, KRONO, ALSAFLOOR, .TARKETT, MAGNUM -Dvere - interiérové z masívu, fólie, dyha Sapello, fólie KRONODOOR -stropní podhľady THERMATEX -drobný materiál a náradie pre sadrokartonárov RIGIPS, KNAUF a podlahárov -potravinové SOUDAL, HACO, ...

Stavebné, murárske práce. Obklady kúpeľne, dlažby. Rekonštrukcia domu, bytu, chalupy. Prestavby bytových jadier, kúpeľne, pivnice. Sadrokartóny. Ručné omietky, maľovanie. Výstavba garáží.

Návrhy, realizácia: -interiéry, rekonštrukcie interiérov. Výroba, kovovýroba, montáže: -truhlářské konštrukcia -zámečnické konštrukcia - nerezové prvky: -zábradlí, prepážky, madlá, atypické prvky. montáže: -sádrokartonové priečky -stropní podhľady.

Realizácia na kľúč, montáž: -obklady a dlažby -krby, kachle, krbové kachle rekonštrukcia: -bytová jadra -Kúpeľňa -půdní vstavby -stropy THERMATEX -sádrokartony.

Kamenár. Kamenárske a stavebné práce: - pomníky - rekonštrukcia náhrobkov a pomníkov - obklady stien, schodísk, parapetov a dlažieb kamennými doskami - pracovné dosky do kuchýň - kuchynské žulové dosky - kúpeľňové a krbové dosky - rekonštrukcie domov a bytov - rekonštrukcie bytových jadier - rekonštrukcia kúpelní - obklady, ...

Stavebná firma. Generálne dodávky stavieb. certifikáty: - STN EN ISO 9001 - STN EN ISO 14001 - OHSAS 18001. Stavba, výstavba, vykonávanie, realizácia, zmeny, odstraňovanie: Stavby na kľúč: - priemyselné - občianske - bytové. Dodávka a montáž: - sadrokartónové konštrukcie - tepelnej a zvukovej izolácie. pobočky: kancelária ...

Venuje sa interiérovým a exteriérovým úpravám, ako sú sadrokartónové podhľady, drobné stavebné práce. ponúka ručné kováčske práce (plotky, brány, dekoračné predmety). Vykonáva maľby a nátery fasád, bytov a domov. Preprava až šiestich osôb napr. Na letisko alebo menších kusových zásielok vozidlom Mercedes Vito.

Stavba, výstavba, realizácia, rekonštrukcie: -střechy - ploché, šikmé -střešní systémy -původní vstavby: -sádrokartonové priečky, sadrokartóny -palubky (palubovkové). Izolácia spodných stavieb. -hydroizolace, izolácia proti vode. práca: -sanační -malé murárske -klempířské: -žlaby -rýny -oplechování.

realizácia: - pergoly - altány - strechy Zatepľovania fasád. Betonárske práce. Montáž a demontáž: - lešenie - sadrokartóny pokládka: - zámková dlažba - obklady kúpeľní Výstavba: - rodinné domy.

Rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier na kľúč, obklady, dlažby, sadrokartóny, všetky murárske a stavebné práce, fasády, inštalatérske a kúrenárske práce, elektroinštalačné práce, všetky podlahárske práce, plastové okná, interiérové dvere, rekonštrukcie Interiérov na kľúč.

Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcie domov, bytov, bytových jadier - omietky, fasády, zatepľovacie systémy fasád - kúpeľne na kľúč - dlažby, obklady - sadrokartóny Požičovňa lešenia.

činnosť: - stavebné práce - rekonštrukcia rodinných domov a bytových jadier - montáže zatepľovacích systémov a sadrokartónu

služby: - výrub stromov - umývanie okien - montážne, murárske a natieračské práce - priemyselné čistenie, - inštalácia reklám - rekonštrukcie domov, bytov a kúpeľní - fasády - sadrokartóny - strechy - upratovanie snehu

Majster staviteľ. Rekonštrukcia domov, bytov. práca: - murárske - tesárske - podlahárske - sadrokartóny - maliarske, tapetárske - kúpeľne, bytové jadrá - rekonštrukcia kuchyne.

Spoločnosť Madera Teco, s.r.o. Uherské Hradiště pôsobí po celej SR v obore výstavba drevostavieb a sadrokartonárske práce. Montujeme drevené, nízkoenergetické domy a tiež drevené terasy, domčeky a kôlne z dreva. Sendvičové drevostavby realizujeme na kľúč - jedná sa o nízkoenergetické stavby plne porovnateľné s murovanými domami. Výstavba ...

Stavebné práce: - zatepľovanie fasád - montáž sadrokartónu - renovácie balkónov - murárske práce - obklady, dlažby.

Dlažby a obklady - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - betónovanie, pokládka zámkovej dlažby - montáže sadrokartónu.

Predaj, servis: - kancelárske, lekárske stoličky a kreslá - detské rastúce stoličky a stolíky - pracovná a dielenské stoličky - viacmiestne lavice. Montáže sadrokartónu SDK. Montáže, opravy, revízie a skúšky vyhradených elektrických zariadení. Výroba, inštalácia a opravy elektrických strojov a zariadení.

Výstavba, rekonštrukcia, zatepľovanie rodinných domov, bytových domov. práca: - obkladačské a sadrokartonárske práce - nátery fasád - čistenie fasád pomocou vysokotlakových prístrojov - odstránenie machov, rias a plesní zo všetkých druhov povrchov. Vizualizácia fasád.

Stavebné a obchodnú činnosť. - realizácia, rekonštrukcie rodinných domov - tesárske práce - fasádne práce - obkladačské práce - stavebné práce - zemné práce - inštalatérske práce - sadrokartóny - okná, dvere, žalúzie - predaj stavebného materiálu - dovoz a odvoz sypkých materiálov, stavebnej sutiny