Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Zákazkové stolárstvo a stolárstvo, nábytok na mieru. Výroba z lamina: - kuchyňa - kancelárie - počítačové stoly - vybavenie predajní - detské izby - vstavané skrine - spálňa - obývacie izby - atypické výrobky. Výroba z masívu: - nábytok - dvere a deliace steny - schodisko - atypické prvky.

Zákazková výroba: - kuchyňa - drevené schody, schodiská - drevené dvere - vnútorné, vonkajšie - nábytok - vstavané skrine - spálňa - obývacie a detské izby. Nábytok na mieru: - vybavenie interiérov, kancelárií, pracovní, ordinácií, obchodov, kaderníctvo. Práca: - stolárske, stolárske.

Stolárstvo. Výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - schodisko - dvere - pergoly.

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku.

Stolárstvo. Výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - kancelársky nábytok - detské a obývacie steny - interiérové vybavenie - bytové doplnky.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyňa na mieru - dvere, schody, zárubne - nábytok na mieru - stoly, stoličky - spálňa - obývacie izby - vstavané (vstavané) skrine -plávajúce podlahy pokládka -montáž oblozok + dverí -odvoz dovoz.

Spoločnosť STRAKOŠ nábytok s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj nábytku do domácností, firiem, reštaurácií a hotelov. Jedná sa najmä o stoličky, jedálenské zostavy, ale aj kuchynské linky, postele a záhradný nábytok.

Stolárstvo. Výroba: - kuchynské linky, kuchyne - vstavané skrine - detské izby - kancelársky nábytok, kancelárie, - zákazková výroba nábytku.

BUENO design s.r.o. sa zameriava na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchýň, pre firmy, reštaurácie a školy.

Truhlářství Roman Tichý z Ostravy sa zaoberá výrobou a montážou nábytku, dverí, schodov a zábradlí z masívu. Vyrábame napr. Kuchynskej linky, kancelársky nábytok a ďalej všetko z lamina. Kuchynské linky, kan. nábytok a všetko s lamina a tiež pokladáme plávajúce podlahy. Výroba, montáž: - nábytok - interiéry: - kancelárie - reštaurácia - ...

Naša spoločnosť Stolařství Chejn s.r.o. so sídlom v Ostrave ponúka svojim zákazníkom predovšetkým komplexné stolársku výrobu, ako sú napríklad kuchynské linky na mieru, vybavenie kancelárií, čakární a ordinácií, všetok nábytok do bytov a domov, ale aj do salónov pre kaderníčky, kozmetičky alebo masérmi. Sledujeme aktuálne trendy a ponúkame vždy ...

Stolárstvo. Výroba nábytku: - kuchynské linky - detské izby - vstavané skrine - obývacie izby - spálňa, postele - plávajúce podlahy - kancelársky nábytok - vybavenie predajní a kaviarní.

Zákazková výroba nábytku. Nábytok na mieru. Výroba, renovácie: - kuchynské linky - vstavané skrine - nábytok pre školy, škôlky - šatne, učebne - kancelársky nábytok - bytové doplnky z dreva.

Zákazková výroba dreveného interiéru a exteriéru. Vyrábame sauny na mieru, schodiská, interérové a vchodové dvere, kuchyne na mieru, bytový nábytok na zákazku, drevené konštrukcie, komerčné priestory. Pre domácnosť i firmu.

činnosť - maliarske práce - natieračské práce - murárske práce - stolárske Správcu, výroba nábytku na mieru.

Stolárstvo, výroba - nábytok na mieru - kuchyne - vstavané skrine. Kuchynské štúdio - adresa: Těšínská 531/314, 716 00 Ostrava - Radvanice - tel. 733 604 631.

Stolárstva. Výroba - nábytok: - kuchynské linky - kancelársky nábytok - vstavané skrine.

A-trio interiér s.r.o. Žilina. Stolárstvo, výroba nábytku. Byty, interiéry - rekonštrukcia.

Spoločnosť sa zaoberá návrhmi, výrobou a dodávkou kompletných historických interiérov či jednotlivých kusov historického nábytku. - Truhlárska výroba - Rezbárstvo - Čalúnnictvo - Sedliacky nábytok z masívu - Drevené obloženie - Ručne rezané podložky pod trofeje alebo vypchatiny Zákazková výroba - každý kus je unikátny

Hodinový manžel: - stolárske, inštalatérske, elektrotechnické, dokončovacie stavebné práce - dopravné a iné služby.