Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Výroba - kancelársky nábytok pracovný stôl - skrine šatníkové, vstavané - obytné steny

Zákazková výroba interiérov. Ponuka vchodových a interiérových dverí atypických rozmerov, kuchynských liniek a detských izieb.

Realizácia projektov: - záhradné drevostavieb, - pergoly na kľúč, - detské ihriská, - altány, - zimné záhrady, - terasy, - ploty, - domčeky a chatky, - drevený nábytok, - hojdačky a preliezky pre detské ihriská, - ploty, - brány, - zátišie záhrad.

Všetky stolárske práce na zákazku - z lamina, z masívu a dyhovanej drevotriesky Výroba - kuchynské linky - kancelársky nábytok - stoly na mieru - detské izby - obývacie steny - konferenčné stolíky - predsieňové steny - atypické doplnky - zariadenie hotelov - plávajúce podlahy (umelé aj drevené).

Zákazkové stolárstvo. Vyrobíme kuchynské linky, schody, vstavané skrine, postele, poschodia na spanie, spálne, obývacie izby, stoly a jedálenské zostavy. Vykonávame tiež renováciu nábytku. Kompletná služba od zamerania po výrobu a montáž.

Stolárske práce Zákazková výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - skrine Pokládka - plávajúce podlahy (laminátové, drevené vrstvené, celodrevené)

Práca: -umelecké stolárstvo. -zákazkové stolárstvo. -rezbárstvo. -reštaurovanie nábytku.

Stolárstvo a podlahárstvo Cestná motorová doprava - osobná prevádzkovaná vozidlami určenými na prepravu najviac 9 osôb vrátane vodiča -Veľkoobchod a maloobchod

Stolárstvo, výroba a predaj kovania, zárubní a dverí zhrňovacích, posuvných, interiérových, bezpečnostných a vchodových.

Stolárska výroba na prianie zákazníka. Kuchynské linky vrátane spotrebičov Vstavané skrine Drôtený program Dekoratívne osvetlenie Detské izby Spálňa Predsieňové steny Kúpeľňový nábytok Kancelársky nábytok Úložné poschodia a poschodia na spanie Plávajúce podlahy Drobnejšie tesárske práce Práca so sadrokartónom Montáž tesnení do okien ...

Návrhy a realizácia dreveného nábytku. Výroba aj zákazková výroba - kuchynské linky na mieru - nábytok aj z masívu - vybavenie reštaurácií - skrine - komody - truhlice - spálňa - ručne maľovaný nábytok - nábytok z masívu - štýlový drevený nábytok - stoly - stolička - ...

Stolárske práce -kúrenárske -klampiarske -pokrývačské -zámočnícke -vodoinštalatérske

zabezpečenie inštalatérskych, kúrenárskych, sklenárskych, elektrikárskych, stolárskych, záhradníckych prác.

Sme zákazkové stolárstvo, vyrobíme moderný aj štýlový, atypický a ohýbaný nábytok z lamina aj masívu. Vstavané skrine, kuchyne.

Práca: Lakovnícke Maliarske Tesárske Stolárske Elektroinštalačný Kúrenárske Izolačné.

Stolárske práce Renovácia a výroba - kuchynské linky Zákazková výroba - nábytok - plávajúce podlahy - okná.

Výroba, stolárstvo: - kuchyňa - kancelársky nábytok - nábytok aj atypický na zákazku - vstavané skrine - dvere - schody.

Stolárstvo a podlahárstvo do kancelárií a reštaurácií.

Výroba, predaj, e-shop - postele z masívu - spálňa - šatníkové skrine - kuchyňa na mieru - kancelársky nábytok. Stolárska výroba.

Ponúkame práce: - murárske, dlaždičské - výkopové - maliarske - vodoinštalatérske - stolárske.

Výroba štýlového exkluzívneho nábytku, bytových doplnkov a dodávky zákazkových interiérov. Privátne zákazky: - bytové interiéry a zákazkový nábytok - nábytok moderný - nábytok vyrezávaný, vykladaný a inkrustovaný - nábytok predlohový. Komerčné interiéry: - kompletné interiéry reštaurácií, hotelov, obchodov a pod. - kancelárie a ...