Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Stolárstvo.Tesárstvo.podlahárstvo.pokrývačstvo Výroba, výroba na zákazku: -kancelársky nábytok na zákazku -interiéry reštaurácie, hotely, kaviarne, predajne, ordinácie -bytové zariadenie (váľandy, dvojlôžka, obývacie steny, spálne, detské izby, kuchyne, predsiene) Všetky tesárske práce. Pre členov JMS zľava na zákazku. Certifikovaný ...

Stolárstvo. Výroba: -kuchynské linky vrátane spotrebičov -interiérový nábytok lamino-masív -kompletná dodávka interiérov na kľúč -dvere, schodisko (aj vyrezávané a sústružené) -repliky historického nábytku. Renovácia, oprava: -kuchynské linky, interiéry karavanov.

truhlářství Stolárske práce, výroba: - drevený nábytok - zákazková výroba - stolárske komponenty - včelárske vybavenie.

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Pavel Hartman prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň a nábytku do spální a detských izieb.

Stolárstvo Körber s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívu pre jednotlivcov i firmy. Vyrába dvere, zárubne, postele, stoličky, stoly, záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.

Miroslav Peichl sa zameriava na výrobu nábytku, stolárske a podlahárske práce.

Valter Strecha sa zameriava na zákazkovú výrobu a reštaurovanie nábytku a na ďalšie stolárske práce.

Michal Landa sa zameriava na stolárske práce, výrobu kuchynských liniek a vstavaných skríň.

JLS Construct, s.r.o. sa zameriava na projekčnú a stavebnú činnosť, zámočnícke, klampiarske, stolárske a upratovacie práce,

predaj: -výhradní zastopení SAPELI -Dvere, zárubne -schodiště - montáž, sprostredkovanie -podlahy.

Stolárske práce, výroba - kuchyňa - vstavané skrine - nábytok do bytov aj kancelárií - interiéry -detské izby -obývacie steny.

Kuchynské & interiérové štúdio. Stolárstvo, výroba - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - nábytok na mieru.

Stolárstvo. Stolárske práce.

Výroba, predaj: -kúpeľňové štúdio -kuchynské štúdio -kuchyňa na mieru -3D návhry -vstavané skrine Predaj: -kúpeľňového vybavenia -obklady, dlažby -sanita Výroba, montáž: -kuchynská linka vrátane spotrebičov -rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier.

Stolárstvo Šlajs sa zameriava na zákazkovú výrobu vstavaných skríň, kuchynských liniek, postelí, schodísk a mnoho ďalšieho. Na svoju výrobu využíva CNC stroje.

Výroba, práca: -truhlárstvo, stolárska -kuchynské linky -vstavané skrine -kancelársky nábytok -detský nábytok.

Truhlářství Přibyl & Bukvaj Výroba: -nábytok -Dvere, okná -okenice -podlahy, schody.