Medzi tesárske práce patrí návrh a realizácia drevených konštrukcií rôzneho charakteru. Jedná sa o výrobu nosných konštrukcií budov, debnenia, striech, podlahových a strešných nosníkov a taktiež o doplnkové konštrukcie, ako sú pergoly, altány či zábradlie

Výškové a tesárske práce Vykonávame všetky výškové, tesárske a pokrývačské práce. Vyrábame a rekonštruujeme strechy, záhradné altány a pergoly. Opravujeme fasády domov, škáry panelákových domov, komíny a ďalšie. Rizikové výrub za pomoci horolezeckej techniky, prerezávky stromov a sadov-v našom tíme sú certifikovaní arboristi.

Klampiarstvo, pokrývačstvo, tesárstvo. Práca: -klampiarske: -pozinkovaný hliník, meď -plechové krytiny zo zvitkov -hliníkové strechy: -alukryt: -prírodné -lakovaný -trapézové plechy -pokrývačské: -opravy -izolatérske: -opravy rovných striech -montáže a demontáže okien -drobné murárske práce: ...

Práca: - pokrývačské - montáž strešných konštrukcií. Tesárstvo.

Práca: -pokrývačské práce -klampiarske práce -tesárske práce -kompletná rekonštrukcia striech -pokládka strešných krytín -montáž strešných okien -spracovanie návrhov a odporúčaní vhodných materiálov Požičovňa: -lešenie -stroje a náradie Maloobchod, predaj: -fasádne farby -klampiarske prvky

Kompletná realizácia: -strechy. Práca: -klampiarske, klampiarstvo -pokrývačské, pokrývačstvo -tesárske, tesárstvo -zámočnícke, zámočníctvo -montáže strešných okien -drobné murárske.

Píla. Pilarska výroba, drevovýroba, predaj: -stavebné reziva, rezivo pre stolárov -drevené fošne, trámy, laty. Porez a impregnácia dreva. Dodávka: -piliny -drevo do krbov. Tesárstvo, tesárske práce: -kompletná dodávka striech.

Prevádzkujeme tesárstvo, klampiarstvo a pokrývačstvo v Uherskom Hradišti. Montujeme plechové a šindľové strechy a asfaltové pásy. Ďalej vykonávame inštaláciu odkvapových systémov.

Stavebná činnosť: -murárske práce -zateplenie budov -tesárske práce -izolácia striech a balkónov -dlažby. Montáž suchých stavieb: -podhľady -pôdne vstavby -obklady stien -priečky.

Tesárske práce Elektrikárske práce Obkladačské práce Murárske práce Zámočnícke práce