Možnosť kúpy a montáže klimatizačnej techniky, kedy služby zahŕňajú aj opravy, pravidelné servisy a prípadnej výmeny. K dispozícii sú klimatizácia kazetové, nástenné, podstropné alebo parapetné, podľa toho, či je klimatizácia určená do firmy alebo domu.

Poradenstvo, návrhy dodávky, inštalácia, montáž: - klimatizácia - vetranie s rekuperáciou vzduchu - slnolamy - tieniaca technika.

Kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny -Výroba a montáž vetracieho a klimatizačného zariadenia

- Komplexné riešenie zdroja vykurovania - predajca systémovej techniky - solárne kolektory - solárne panely - solárne systémy - solárne systémy STIEBEL ELTRON - tepelné čerpadlá - tepelná technika - vetranie s rekuperáciou - zariadenie na riadenie vetrania - riadiaca technika - inteligentná regulácia - regulačné ...

Kancelárska klimatizácia, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, predaj, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizačná zariadenia vrátane riadiacich systémov MaR.

oprava, výroba, inštalácia: - kompletná dodávka klimatizácie pre administratívne a výrobné priestory - kompletná dodávka chladenia pre priemyselné a výrobné objekty.

Dodávka a montáž: - kúrenie - chladenie - vzduchotechnika - klimatizácia - plyn - stlačený vzduch

Činnosť: - vodoinštalatérstvo - kúrenárstvo - vzduchotechnické práce - montáž solárnych systémov - plynoinštalácia

Služby a servis v oblasti inštalácií technického zabezpečenia budov TZB - kúrenárske práce - inštalatérske práce - montáž a servis vzduchotechniky, chladenie - elektroinštalačná práca. Stavebná činnosť - výstavba na kľúč - rekonštrukcia - zemné práce.

Sme firma zaoberajúca sa montážou klimatizácií, tepelnými čerpadlami a vzduchotechnikou. Opravíme Vám aj chladničky. Opravy a servis chladničiek, opravy a servis mrazničiek, opravy a servis mrazničiek, opravy a servis amerických chladničiek. Autorizovaný záručný a pozáručný servis chladničiek, chladničiek, mrazničiek a amerických ...

Inštalatérstvo - vodo topo plyn - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárske práce - vzduchotechnické práce - realizácia kotolní, strojovní, výmenníkových staníc a priemyselných hál. Požičovňa vysokozdvižných elektrických nožnicových plošín.

Dodávka, predaj, montáž, údržba a servis klimatizácie - nástenná klimatizácia - podstropná, parapetná klimatizácia - kazetová klimatizácia - chladiace technológie.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Dodávka, montáž: - klimatizácia - tepelné čerpadlá - priemyselné chladenie.

Služby: - semináre - výcviky - poradenstvo. Činnosť: - vzduchotechnické a vykurovacie systémy - elektoroinštalácia.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny

Technické zariadenie budov TZB - kúrenie, chladenie, vzduchotechnika - inštalácia klimatizácií, kotlov, tepelných čerpadiel a rekuperačných jednotiek.

Vykonávanie: - vykonávanie stavieb - výstavba a rekonštrukcia budov - zatepľovanie budov. Montáže: - ústredné vykurovanie - zdravoinštalácia - vnútorné i vonkajšie odpady a kanalizácia - vodoinštalácia, plynofikácia - klimatizačné zariadenie.

-ťažba dreva, manipulácia a spracovanie dreva -nákup tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj v rámci živností voľných -Výroba chemických látok a chemických prípravkov -Úprava a rozvod úžitkovej vody a prevádzkovanie vodovodov a kanalizácií -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Reklamná činnosť a marketing -Organizovanie odborných ...

Zámočníctvo, výroba: - ploty - vráta - mreže - schodisko - zábradlie

Služby v oblasti elektrotechniky, klimatizácie a regulácie - projekty a revízie vzduchotechniky a elektro - montáže vodo topo plyn, vetranie, digitálne riadiace systémy.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske.

Práca: - vodoinštalácia - kúrenárske - plynárske - rekonštrukcia kúpeľní

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske

Výroba rozvádzačov a rozvádzačových skríň. Ďalej vykonávanie elektromontážou, práškového lakovania, facility manažmentu, montážou klimatizácií a chladenia