Možnosť kúpy a montáže klimatizačnej techniky, kedy služby zahŕňajú aj opravy, pravidelné servisy a prípadnej výmeny. K dispozícii sú klimatizácia kazetové, nástenné, podstropné alebo parapetné, podľa toho, či je klimatizácia určená do firmy alebo domu.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení. Zámočníctvo. Montáž, opravy, revízie a skúšky tlakových zariadení a nádob na plyny.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí

Výroba: - vzduchotechnického štvorhranného potrubia pozink., ALP, VZT elementov - digestorom - montáž vzduchotechniky a klimatizácie, vrátane revízií regulovaných chladív - servis VZT a klimatizácia.

Vzduchotechnika a zámočnícke práce. Vzduchotechnické: -komponenty -tlmiče hluku -všetky zámočnícke produkty z: -pozink plechu -inoxu aj ďalších materiálov. Výroba výfukových hlavíc. Kuchynské nerezové odsávacie digestory v prevedení nerez vrátane osvetlenia na mieru do kuchynských liniek.

Klampiarstvo a oprava karosérií Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Zámočníctvo, nástrojárstvo Kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny

Služby: -správa tepelných a energetických zdrojov: -prevádzka, správa kotolní. -prevádzka, správa výmenníkových staníc. -správa vzduchotechniky.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Vodo, topo, plyn. Zaisťujem rekonštrukcie, opravy a rozvody v bytových a rodinných domoch. -výmeny a montáže zariaďovacích predmetov, ako sú vane, vodovodné batérie, drezy, umývadlá, WC a napojenie práčok a umývačiek.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Vodo, topo, plyn Montáže bytových vodomerov, čistenie domovej kanalizácie a inšpekcie TV kamerou.

Stavba, výstavba: -domy na kľúč -rekonštrukcia stavieb Práca: -izolačná -elektroinštalačný -vodoinštalačný -kúrenárske -klimatizačná -podlahárske - liate podlahy KVK Realizácia, montáž: -zabezpečovacie systémy Oprava, servis: -kotle, čerpadlá zn. Bosch Termotechnika Veľkoobchod, maloobchod: -stavebniny ...

Služby: -realizácia obchodných jednotiek -správa a údržba nehnuteľností -monitoring technológií, odpočet energií -ochrana objektu -havarijná služba -stavebné a elektro projekcie Revízia: -elektroinštalácia -vzduchotechnika -zdravotechnika -požiarne bezpečnostné riešenie -zabezpečovacie systémy

Činnosť: - oceľové, železné a hliníkové konštrukcie na zákazku, - montáž rozvodov a klimatizačných systémov, - stavba strojov a zariadení, - silá a zásobníky, - železiarstvo, - zváranie, - výstavba, - elektroinštalácia.

Stavebná činnosť, obchodná činnosť: Projekcia, výstavba, dodávky, montáž: -byty, domy, inžinierske siete -stavby na kľúč -opláštenie budov, zatepľovanie -hliníkové konštrukcie -vykurovanie a klimatizácia -protihlukové steny.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny

Inštalácia a servis vzduchotechniky, klimatizácia a vykurovanie

Autorizovaný predaj, odborná inštalácia a servis klimatizácie DAIKIN. Ponúkame tepelné čerpadlá DAIKIN Altherma. Vzduchotechniku Atrea. Máme viac ako 20 rokov praxe v odbore. Naším cieľom je kvalita..

Výroba kotlov na drevo, brikety, peliet, uhlie, kukuricu a ďalšie produkty. Predávame a inštalujeme kotly: - teplovodné - kombinované - krbová - na drevo - teplovzdušné.