Možnosť kúpy a montáže klimatizačnej techniky, kedy služby zahŕňajú aj opravy, pravidelné servisy a prípadnej výmeny. K dispozícii sú klimatizácia kazetové, nástenné, podstropné alebo parapetné, podľa toho, či je klimatizácia určená do firmy alebo domu.

Projekt, spolupráca s architektom, montáž, dodávky na kľúč, rekonštrukcia: -suchá výstavba: -stropné podhľady -kazetové podhľady -sadrokartóny KNAUF (podhľady, podkrovie aj vrátane izolácie, priečky deliace, obklady stien, zatepľovanie objektu vnútorná -rekonštrukcia bytových jadier -strešné okná SOLARA, ...

Klampiarstvo, pokrývačstvo, tesárstvo: -klampiarske, pokrývačské, tesárske práce -výroba, rekonštrukcia, oprava -strechy, krovy, strešné okná, odkvapy -vzduchotechniky.

-Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov -Výroba porcelánových a keramických výrobkov (okrem pre stavebníctvo) -Obchodná činnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Technické projektovanie - spracovaním projektovej dokumentácie od štúdií, posudkov, cez územné konanie v odbore technické zariadenie budov TZB - technický dozor.

Dodávka, montáž: -vzduchotechnika -klimatizácia.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Voda, kúrenie, plyn. Alternatívne zdroje energie Zavlažovacie systémy Zatesňovacie systémy Protipožiarne systémy Jadrové vŕtanie Vetracie a rekuperačné systémy Kúpeľne a bytové jadrá Servis plynových spotrebičov

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Ponuka inštalačných prác, obkladov, dlažieb a murárskych prác. Dodávka a montáž zariaďovacích predmetov vrátane kompletnej renovácie kúpeľní.

Komplexné riešenie vodoinštalácií, kúrenárskych a plynárskych prác v rodinných aj obytných domoch.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť

Držiteľ certifikátu kvality ISO* 9001:2001. Stavebná výroba: -pozemná, inžinierska, občianska a bytová výstavba. Technické zariadenia budov: -vypracovanie projektovej dokumentácie v odbore TZB* (technické zariadenie budov), realizácia, servis aj pozáručné -dodávky a rekonštrukcia kotolní a výmenníkových staníc, ústredného ...

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Vodo, topo, plyn. Zaisťujem rekonštrukcie, opravy a rozvody v bytových a rodinných domoch. -výmeny a montáže zariaďovacích predmetov, ako sú vane, vodovodné batérie, drezy, umývadlá, WC a napojenie práčok a umývačiek.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Vodo, topo, plyn Montáže bytových vodomerov, čistenie domovej kanalizácie a inšpekcie TV kamerou.

Stavebná činnosť, obchodná činnosť: Projekcia, výstavba, dodávky, montáž: -byty, domy, inžinierske siete -stavby na kľúč -opláštenie budov, zatepľovanie -hliníkové konštrukcie -vykurovanie a klimatizácia -protihlukové steny.

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny. Vodoinštalatérske a kúrenárske práce.

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny.

Kúrenárske práce Vodoinštalačná práca Montáž podlahového kúrenia Rozvody vzduchu Jadrové vŕtanie

Činnosť: -dodávka, montáž, rekonštrukcia: -plynoinštalácia, -vykurovanie, -zdravotechnika, -solárne vykurovanie.

Predaj, montáž, dodávka: - vzduchotechnika, klimatizácia a chladiace veže. Oprava vzduchotechnických potrubných rozvodov a montáže elektromotorov aj klinových remeňov. Poradenská činnosť v oblasti vzduchotechniky a klimatizácie.

Výroba, predaj, projekcia a dodávky: -vzduchotechnické potrubie, klimatizačných zariadení na kľúč. Výroba, inštalácia -vzduchotechnické prvky, systémy -výroba prvkov na zákazku -prvky do veľmi čistých a zdravotne sterilných prostredí či pre rôzne architektonické potreby. Technológie sú pravidelne modernizované a doplňované, podľa ...

Komplexné riešenie, realizácia, predaj: -dodávky technológie pre stavby, stravovacie prevádzky (chladiarenské zariadenia, kúrenie, voda, plyn, vzduchotechnika a pod.) -vybavenie stavieb (zaistenie interiérových dodávok a montážou) -projektová činnosť vo výstavbe.

Dodávka, montáž, záručný, pozáručný servis vrátane nadväzných profesií: -vzduchotechnika pre najrôznejšie objekty: - administratívne a prevádzkové budovy - podniky - nemocnica - školy a školské jedálne - letisko - predajne potravín - bytové jednotky.

Montáž: - zariadenia pre novostavby a rekonštrukcie, bytové a rodinné domy, haly a priemyselné budovy - revízia plynových zariadení - projekty, projekcie technických zariadení.