Možnosť kúpy a montáže klimatizačnej techniky, kedy služby zahŕňajú aj opravy, pravidelné servisy a prípadnej výmeny. K dispozícii sú klimatizácia kazetové, nástenné, podstropné alebo parapetné, podľa toho, či je klimatizácia určená do firmy alebo domu.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Výroba strojov a zariadení -Prevádzkovanie vodovodov a kanalizácií a úprava a rozvod vody -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a ...

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Opravy cestných vozidiel

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení. Zámočníctvo. Montáž, opravy, revízie a skúšky tlakových zariadení a nádob na plyny.

Zhotovenie: - kompletná projektová dokumentácia stavby. Inštalácia, rekonštrukcia a montáž: - domové, priemyselné plynovody a vodovodné siete - plynoinštalácia, plynofikácia - vodoinštalácia - vzduchotechnické zariadenie - vzduchotechnika - solárne systémy.

Hodinový manžel Zdeněk Elektrikárske práce, inštalatérske práce, murárske práce, výškové práce a klimatizácia (aj v Brne a okolí), obkladačské práce a iné