Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Výroba, kovovýroba, stojanská výroba: - komponenty pre dopravné prostriedky (okná, dvere, police, medzisteny, zdvíhacie plošiny pre imobilný cestujúci) - súčasti vagónov, vozov metra, električiek, autobusov. Remeselnícke práce: - kovoobrábanie - zámočnícke - zváračské.

Zatepľovanie panelových a bytových domov. Kontaktný zatepľovací systém. Fúkaná celulózová izolácia. Výroba nerezových prístreškov.

Zámočnícka výroba a obrábanie Strojárenská výroba: -brúsiace stroje na vodorovné stavebné konštrukcie z betónu, terrazza, mramoru.. -ramenové brúsky pre kamenárov na povrchovú úpravu náhrobných kameňov a stavebných dielcov -vibračné stolíky na betónovú zmes -kovový nábytok - drôtený program pre vybavenie do obchodov, záhrad, reštaurácií a ...

Otváranie, opravy a predaj trezorov. Zámočníctvo - kľúčová služba - výroba kľúčov. Predaj a montáž zámkov, kovania, bezpečnostných vložiek, dverných zatváračov ai. Zámočnícke práce v oblasti mechanického zabezpečenia objektov. Núdzové otváranie dverných zámkov. E-shop.

Remeslá, služby - lisovanie - zámočnícke práce - kovovýroba Výroba, konštrukcia - lisovacie nástroje

On-line predaj a kamenná predajňa kovaných prvkov pre výrobu plotov, brán, mreží, nábytku, zábradlia. Zastupujeme značku Rikfer. Ponúkame kováčske polotovary, špica, prebíjaniu a kované tyče, kľučky, klopadlá, zvony, svietniky. Vykonávame zámočnícke práce. Realizácia občianskych, bytových a priemyselných stavieb.

Stavebná spoločnosť, firma, stavebná činnosť, stavebníctvo, staviteľstvo.Kompletné stavebné práce. Projekčná činnosť. Stavba, výstavba rodinné domy, domov, nízkoenergetický dom, bytová výstavba, byty, jadrá, jadro.Rekonštrukcia kúpeľní. Podkrovná výstavba. Zateplenie fasád, fasáda. Stavby, stavba na kľúč. Tesárske práce. Maliarske a ...

Poľnohospodárska prvovýroba: - obilniny - olejniny - repa - produkcia mlieka, hovädzieho mäsa. Služby pre poľnohospodárov: - príprava pôdy - siatie - aplikácia prípravkov na ochranu rastlín. Prevádzka automatov na čerstvé mlieko. Predaj: - záhradkárske potreby a produkty pre poľnohospodárov - stavebné materiály a ...

Kováčstvo, zámočníctvo, výroba brán, plotov, schodísk

Zámočníctvo, nástrojárstvo, potrubárske a zváračské práce