Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Výroba - okná, dvere. Výroba - oceľové schody a zábradlia s možnosťou drevených nášľapov a madiel. Výroba - oceľové konštrukcie.

Zámočnícke práce. Vyrábame na zákazku výrobky z nerez ocele. Najčastejšie činnosti pre tieto menšie zámočnícke práce sú zváranie, ohýbanie plechov (až do dĺžky 3 150 mm a šírky 6 mm) alebo strihanie plechov. Strojová výroba.

Kovovýroba: -obrábanie, vŕtanie, rezanie, brúsenie -zváranie (zváračské práce) -oceľové konštrukcie -brány, schodiská, zábradlia.

Zámočníctvo, zámočnícke práce, zámočník. Nerezové práce a stavebné zámočníctvo. Výroba nerezového zariadenia kuchýň, reštaurácií a ďalšie gastronomické výrobky z nerezu. Stavebné zámočníctvo: -výroba, predaj, montáž zábradlia, schodísk, schodisko, balkónov, balkóny a ďalšie na zákazku vyrobené kovové doplnky.

Obrábanie kovov sústružením, frézovaním a vŕtaním. Zámočnícke práce.

Nákladná autodoprava - do 3, 5t Dekorovanie skla cínom Zámočnícke práce

Umelecké kováčstvo a zámočníctvo.

Kovovýroba, zámočnícke práce

Firma FEROMONT Pohořelice, s.r.o. má dlhoročné skúsenosti vo výrobe aj montáži oceľových hál a oceľových konštrukcií. Výroba, predaj a montáž: -technologické nosné oceľové konštrukcie, ich časti, plošina, plošiny, potrubné mosty, lávka, lávky, schody, hala, montáž haly, montované haly -rôzne typy oceľových konštrukcií hál neobmedzených ...

Klampiarstvo, zámočníctvo, izolatérstvo.

Práca: -kovoobrábanie -zámočníctvo. Výroba: -elektrické rozvodné a spínacie zariadenia -tovar z plastov -káble a vodiče -stroje na výrobu a využitie mechanickej energie.