Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Firma Karel Gába sa zameriava na zámočnícke práce a kovovýrobu. Vyrábame a predávame plechové skrine, oceľové konštrukcie, regálové zostavy a podobne. Zaoberáme sa tiež stavebným zámočníctvom. kovovýroba: - plechové skrine na rozvádzače - regálové zostavy - záhradné a vchodové brány a bránky - zábradlia - malé a stredné kovovej ...

Výroba, montáž - schodisko (vnútorné i vonkajšie, samonosné schodisko) - schodisko vonkajšie a interiérová - kovové schodisko - točité schodisko s drevenými stupnicami - požiarne schodisko.

Kovovýroba, dodávka, montáž: - oceľové protipožiarne dvere, okná, steny - oceľové konštrukcie - zámočnícke prvky pre stavebníctvo. - presklené fasádne steny - atypické presklené aj plné stavebné uzávery.

Zámočníctvo. Zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Nástrojárske práce. Inštalatérske práce. - vodoinštalatérstvo, rozvody vody - kúrenárstvo, kúrenárske práce, inštalácia kúrenia.

Činnosť: - výkopové práce - stavba výťahových šácht - laminovanie záchytných nádrží - demolačné práce - zámočnícke práce Výstavba a rekonštrukcia výťahov. Likvidácia starých technológií a nádrží na PHM. Dodávka, montáž: - kotolne - technológia čerpacích staníc.

Zámočníctvo, kovovýroba: - brány, brány, ploty, zábradlia, mreže, schody - ľahké a stredne ťažké konštrukcie z ocele, nerezu a hliníka - zastrešenie bazéna, prístrešky, skleníky

Zámočnícke práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany v tej najvyššej kvalite Vám poskytne firma Ing. Ľubomír Post. Ďalej tiež ponúkam služby koordinátora stavieb. Nájdete ma na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Remeslo: - zámočník - zámočnícke práce. Služby: - komplexné služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ...

Zámočnícky servis Výroba, predaj: - kľúče - stavebné vložky FAB a GUARD - stavebné zámky HOBES, FAB a CISA - bezpečnostné kovanie ROSTEXopravy - vložky - kovanieprestavby - cylindrické vložky FAB a GUARDservisné stredisko - FAB a GUARD.

Kovovýroba, zámočnícka výroba. Výroba finálnych výrobkov i polotovarov: -potrubné zvárače a tvarovky -oceľové násypky -slimákové dopravníky -oceľové haly -vežové vodojemy. Prevádzkareň: Slatinice 395.

Kovovýroba Stavebné práce: - murárstvo - kováčstvo - zámočníctvo.

Zámočnícke práce: - vráta, dvere - kovokonštrukcia - zábradlie - mreže.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Obrábačstvo Opravy ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Údržba motorových vozidiel a ich ...

Zámočnícka núdzová otváracia pohotovosť: -mobilný telefón:602715314 -otváranie zámkov áut a dverí -Non-stop 24 hodín. Montáž: -mechanické zabezpečovacie zariadenie bytov a objektov -mechanické zabezpečenie automobilov -bezpečnostné dvere -protipožiarne dvere -bezpečnostné zámky a vložky -rozvodové trojbodové zámky Výroba, ...

Práca, remeslo: - zámočník, zámočnícke - kovoobrábanie - sústružnícke a frézarské

Vykonáva: -vložkovanie nádrží plastom aj oceľou -signalizácia netesností -revízia nádrží a nádrží -likvidácia odpadov -likvidácia ekologických záťaží -zámočnícke práce. Dodávka, montáž: -kompletné technologické vybavenie čerpacích staníc. Autodoprava.

Výroba: - diely koľajových vozidiel - stroje a zariadenia. Konštrukčná a projekčná činnosť pre papierenskú výrobu: - servis pre papierenské prevádzky - šróbenie - armované hadice.

Služby: - hodinový manžel - drobné opravy - zostavovanie nábytku - inštalatérske práce - obkladačské práce - zámočnícke a zváračské práce - klampiarske práce - výrub stromov - opravy a stavba plotov - terénne úpravy a ďalšie.

Remeslo: - stavebné zámočníctvo - atypické výrobky - nerezové zábradlia, madlá - automatické dverné systémy. Prevádzkareň: Dolná Hejčínska 25, Olomouc.

Výroba - štvorhranné a kruhové potrubie do vzduchotechniky - atypické potrubie na zákazku - zámočnícke a klampiarske prvky.

Kovovýroba: - zábradlia, schodiská, mreže, oceľové konštrukcie. Drobné zámočnícke práce. Lisovanie. Ohraňovanie na CNC lisoch-3m 180T 2m 100T Zváranie-nerez, hliník.

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo, kovovýroba.

Zámočníctvo: - strojová kovovýroba - konštrukcia drobné a stredné - účelové stroje a zariadenia, konštrukčné celky. Opravy a údržby domového, bytového a záhradného vybavenia.

Mobilná renovácia otvorov na žeriavoch, stavebných strojoch. Zámočníctvo.