Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

ubytovanie -dvoulůžkové a trojlôžkové izby s individuálnym sociálnym zariadením -kapacita 41 lôžok -ubytovna. Práca, stavebné, montážne a dodávateľská spoločnosť: -oceľové konštrukcia -zámečnické výrobky -světlíky.

Naša firma ponúka kovovýrobu a stavebné zámočnícke a klampiarske práce v oblasti Jihlavy. Prevažnú časť výrobkov urobíme podľa Vašich požiadaviek a to vrátane návrhu, dodávky aj montáže. Z klampiarskych prác Vám poskytneme výrobu a nátery klampiarskych prvkov. Výškové montážne práce sú samozrejmosťou. V kovovýrobe zabezpečíme výrobu oceľových ...

Holoubek trade s.r.o.zaisťuje projekciu a realizáciu: - posuvné brány - otváracie vráta a bránymontáž - garážové vráta Na svojom eshope ponúka na predaj: - pletivá - stĺpiky - bránky - brány Dodávky a montáž - rôzne typy oplotenia - od pletiva až po drevo či kov Tiež vykonáva zámočnícke práce.

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA - tlakové liatie hliníka a zinku - Al, Zn - lisovanie plechu - nástroje pre tlakové liatie Al a Zn a tvárnenie plechu - lakovanie - galvanické pokovanie - montáže ZÁMKY A KOVANIE - visiace zámky, heslové visiace zámky - špeciálna prídavné zabezpečovacie mechanizmy - kolesové zámky, lanká na uzamykanie - ...

Firma zaoberajúca sa výrobou oceľových konštrukcií, zámočníckymi a zváračskými prácami, priemyselnou údržbou, žeriavníckymi prácami.

Výroba: -priemyselné - drôtkobetónové podlahy, garáže, haly -pre byty a rodinné domy, základové dosky -zámočnícke práce, oceľové konštrukcie.

Zámočnícka výroba: -řezání CNC laserom -řezání CNC plazmou -ohraňování na ohraňovacích lisoch -řezání na strojové píle -frézování -soustružení -vŕtanie -svařování -bodování-CO2 -pulsní zváranie-TIG -povrchová úprava komaxitom.

Montáž pozberových liniek - plechové silá, dopravníky, elevátory, čističky a ďalšie. Dodávka zámočníckych prác, ako sú posuvné brány, dvojkrídlové brány, vráta, železné oplotenie a pergoly. Zákazková výroba drobných konštrukcií.

služby: - nákladná doprava - podvrt - pretlaky - zváračské práce - zámočnícke práce

Jaroslav Jeřábek sa zameriava na zámočnícke a nástrojárske práce a opravy cestných vozidiel.

Rodinná firma Jiří Sáblík – kovovýroba a zámočníctvo so sídlom v Nových Dvoroch v okrese Žďár nad Sázavou sa už od roku 2001 zaoberá výrobou a montážou oceľových brán a bránok, oceľových i nerezových zábradlí, schodísk, rôznych oceľových konštrukcií a predajom vlastných výrobkov. Keďže nám veľmi záleží na povrchovej úprave, tak všetky ...

Tomáš Horký pracuje v oblastiach týkajúcich sa zámočníctva, kováčstva a kovovýroby.

Spoločnosť Tosap-CZ, s.r.o. sa zameriava na oblasti týkajúce sa zámočníctva, inštalácie vody, plynu, kúrenia a klimatizácie.

Vlastimil Pánek sa špecializuje na zákazkovú výrobu schodísk, zábradlí, plotov a mreží.

Zákazková výroba - okenné a dverné mreže Zákazková výroba - brány Zákazková výroba - bytové doplnky (svietniky, vešiaky, ...) Zákazková výroba - zábradlie Zákazková výroba - krbové náradie Umelecké kováčstvo - zámočnícke práce

Výroba - kované mreže Výroba - kované brány, vráta Výroba - kované doplnky a kovové dekorácie - garniže Výroba - kovové ploty - zábradlie - kované schody Výroba - kované oceľové konštrukcie Zváračské práce Vykonáva všetky - zámočnícke, kováčske prácevýroba - kovové ...

Ladislav Rumler - kovovýroba sa zameriava na výrobu dielcov, rezanie vodným lúčom, strojnú výrobu a zváranie.

Mgr. Bohumír Šaroun sa zameriava na zámočníctvo, výrobu plotov, bránok, schodísk a zábradlí z rôznych druhov materiálov.

Výroba - mreže Výroba - brány Výroba - svietidlá Výroba - nábytkové kovanie Výroba - ploty - zábradlie Umelecko - remeselná kováčska a zámočnícka výroba

Výroba - montážne zdviháky a stojany pre motocykle a štvorkolky Zámočnícke práce

Josef Tulis sa špecializuje predovšetkým na umelecké kováčstvo, ale postará sa aj o ostrenie náradia a zámočnícke práce.

Sústruženie - frézovanie Výroba - strojné súčasti Zváranie CO2 Rezanie Zámočnícke práce - zákazková kovovýroba