Výkopy kanalizácií, demolácie, hĺbenie základov rodinných domov, výkopy pre inžinierske siete, úpravy terénu či hĺbenie pre bazény? Tieto všetky činnosti spadajú do zemných a výkopových prác, ktoré sa vykonávajú pomocou bagrov, minibagrov či rýpadiel.

Autoservis, autoopravovňa - servis nákladných vozidiel. Žeriavnícke práce. Zemné práce. Vypratávania práce, sťahovanie. Demolácia. Tesárske, stolárske práce. Zámočnícke práce. Hodinový manžel.

Stavebná spoločnosť - rekonštrukcia budov na kľúč - murárske práce - sadrokartonárske práce - zemné práce.

Služby: - nákladná autodoprava - zemné a výkopové práce - demolácia - hutnenie

Stavebná činnosť, výstavba, rekonštrukcia spojená s: - kanalizáciou, - vodovody, a zemnými prácami.

Vykonávame výkopové práce, protihlukové múry, kanalizácie opravy komunikácií v Prahe, západných Čechách a stredných Čechách.

Remeslá, služby - kontajnerová doprava - preprava stavebného materiálu, odpadu - zemné práce

Stavba, výstavba, oprava: -komunikácia -spevnené plochy -inžinierske siete Práca: -zemné a výkopové -úpravy vodných tokov a plôch -krajinárske práce -montáž a dodávka detských ihrísk

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Poskytovanie technických služieb Vykonávanie stavieb, ich zmien a ...

Stavebná spoločnosť: -stavebné práce -inžinierske siete -zemné práce a komunikácia -priemyselné a občianske stavby

Stavebná firma: -podpovrchové a tunelárske práce -inžinierske siete -špeciálne stavebné práce.

Elektromontáže, stavebné práce, zámočníctvo, stolárstvo, autodoprava, klimatizácia, vyrezávanie fólií.

Všetky zemné práce pomocou traktorbagru - nakladače CAT 432E, základy na rodinné domy, prípojky, terénne úpravy, rôzne výkopy.Cena za prácu 1hod./Sk 700,-.