Výkopy kanalizácií, demolácie, hĺbenie základov rodinných domov, výkopy pre inžinierske siete, úpravy terénu či hĺbenie pre bazény? Tieto všetky činnosti spadajú do zemných a výkopových prác, ktoré sa vykonávajú pomocou bagrov, minibagrov či rýpadiel.

Zaisťuje, vykonáva: -stavby -výkopové a zemné práce -odvoz sutiny, odpadu -rozvody - vodo, topo, plyn -prevoz stavebného materiálu -projektová dokumentácia, rozpočet.

Práca: - elektro prípojky, rozvody, - optické siete, - zemné práce, - vytyčovanie inžinierskych sietí.

Vojtech Scherkl - Sofi sa zameriava na výškové, hlbinné a stavebno remeselné práce.

realizácia stavieb, odstraňovanie stavieb, inžinierska činnosť, rozpočty a kalkulácie, sprostredkovanie, obchod, doprava, zemné práce, odvodňovanie, pilotáže, drvenie stav.odpadu

Ján Pavlíček vykonáva zemné a výkopové práce, zameriava sa na kanalizácie, inžinierske siete a plynovody.

Spoločnosť DOLÍHAL s.r.o. sa zameriava na zemné, výkopové a búracie práce, jedná sa napríklad o terenné úpravy, ťažbu zeminy, nakládka a vykládka sypkých hmôt, búranie betónu a živíc.

Služby, práce: -inžinierske stavby -dopravné stavby -cestná motorová doprava nákladná -zemné práce -výstavba protihlukových stien

Činnosť: - stavebné práce - zemné práce - úpravy pozemkov - geodetické práce.

Činnosť: -autobusová doprava medzinárodná a vnútroštátna -nákladná doprava -predaj a preprava piesku, štrku -zemné a stavebné práce.

Služby: -stavebné práce celkov na kľúč -rekonštrukcia, opravy -inžinierske siete -zatepľovanie rodinné domy -farbenie fasád, dodávka farieb -doprava sklápacie vozidlá. -zemné práce. Činnosť: -reklamné -propagačné.

Stavebná činnosť: stavby a rekonštrukcie (bytové, občianske a priemyselné objekty). Vykonávanie: -jednotlivé stavebné profesie (murník, obkladač, dlaždič) -zámková dlažba vrátane dodávky -liate povrchy, vyrovnanie podláh -obklady -omietky -fasády, zatepľovanie fasád -krovy -pokladanie strešnej krytiny -vstavby, nadstavby, ...

Práca: -rekonštrukcia a odbahňovanie rybníkov -vodovody a kanalizácie -koreňové čistiarne odpadových vôd -všetky zemné práce -revitalizácia riečnych systémov -výstavby a obnovy rybníkov -stavba vodovody a kanalizácie. Malostranský pivovar.

Prípravné práce pre stavby. Prípravné stavebné práce. Ručné výkopové práce. Zámočníctvo, zámočnícke práce.

Služby: -výkopy pre inžinierske siete -kopanie základov - vyrovnávanie terénu .nakladanie sypkých materiálov -nakládka a vykládka paliet.

Spoločnosť VHS Žďár nad Sázavou, spol. s.r.o. sa zameriava na výstavbu, rekonštrukciu inžinierskych sietí, na terénne úpravy a zemné práce, komunikácie a chodníky a na mnoho ďalšieho.

Autodoprava. Zemné práce. Predaj piesku, štrku, okruhliakov ai. Skládka a recyklácia sute.

Práca: -zateplenie domov a fasády -rodinné domy na kľúč -prestavby bytových jadier -rekonštrukcia budov -nadstavby budov -zámkové dlažby -zemné a výkopové práce

Predaj, rozvoz: - uhlie - brikety - piesok, štrk - mulčovacia kôra - okruhliaky. Práca: - zemné.

Ing. Libor Zedník sa zameriava na projektovú činnosť vo výstavbe, zakladaní stavieb, ich zmeny a odstraňovaní. Medzi vykonávané činnosti sa radí aj zemné práce.

Zemné a výkopové práce - terénne úpravy - inžinierske siete, plynovody, vodovody, kanalizácia, telekomunikácie - výkopy základov - demolačné a búracie práce.

SOLSTAV sa zameriava na stavby a strechy na kľúč, murárske a zemné práce, rekonštrukcia pôd a mnoho ďalšieho.

práca: - zemné - výkopové - búracie Požičovňa náradia: Ořechovská tel .: 725 358 347

Stavebná firma. Všetky stavebné práce: -zednické práce - murovanie obvodového muriva, betonárske práce, Borac práce, osadzovanie okien a dverí, výmurovky, vonkajšie a vnútorné omietky, sanačné omietky a mnoho ďalšieho. -obkladačské práce vyrovnanie obkladu, montáž obkladu, pokládku dlažieb, sokle, obkladanie schodov, podmurovku rohových i ...

zatepľovanie fasád projektová činnosť zemné práce Stavebná činnosť Výstavba RD na kľúč