Výkopy kanalizácií, demolácie, hĺbenie základov rodinných domov, výkopy pre inžinierske siete, úpravy terénu či hĺbenie pre bazény? Tieto všetky činnosti spadajú do zemných a výkopových prác, ktoré sa vykonávajú pomocou bagrov, minibagrov či rýpadiel.

Montáž verejného osvetlenia. Elektroinštalácia - EZS - káblové prípojky - montáž sietí VN, NN Zemné práce.

práca: -zemní -odbahňování rybníkov. Doprava, autodoprava: -nákladní.

práca: -výkopové -výkopy inženýrksých sietí.

služby: - opravy a údržba komunikácií - lokálne opravy výtlkov, škár, trhlín - nákladná autodoprava - zemné práce

Medzi činnosti spoločnosti Škarýd DŘEVOKOV s.r.o. patrí stavebné práce, zákazková kovovýroba, stolárska výroba a strojné i ručné výkopové práce. Ďalej prevádzkujeme veľkoobchodné predajňu v ktorej sortimente nájdete spojovací materiál, brusivo, kotevné techniku, stavebné chémii a ďalší tovar. Sídlime v Chotěboři na ulici Na valoch, našu podnikovú ...

Prípravné práce pre stavby, dobývanie a úpravu nerastov, rašeliny a bahna.

Dovoz automobilov zo štátov európskej unie.Můžeme ponúknuť na výber veľké množstvo skladových vozidiel, ale je však samozrejmosťou tiež dovoz konkrétneho automobilu podľa priania zákazníka. Pre našich zákazníkov tiež zaisťujeme opravy a servis vozidiel všetkých značiek.

činnosť: - vodovody a kanalizácie - dokumentačné činnosť - agenda kontaktu, ekonomika - revízia, investície

vykonávame: - Vŕtanie studní - mikroploty - vrty pre tepelné čerpadlá

Vykonávame riadené a neriadené pretlaky - bezvýkopová technológia kladenie inžinierskych sietí (vodovodov, kanalizácie, teplovodov, rozvodov plynu, elektrickej energie a pod. Metódou riadených i neriadených pretlakov) - minimalizácia vykonávanie zemných prác a úprav terénu.

práca: -stavebné (stavby) -rekonstrukce -zemní práce -stavebné na kľúč, občianske a priemyselné. Predaj, maloobchod: -stavebné materiál, stavebniny, tel.:567212208.

-Projektovanie elektrických zariadení -Poskytovanie technických služieb -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom ...

Stavebná činnosť: -stavby občianske, priemyselné -opravy a rekonštrukcia za prevádzky budovy -lešení -výškovo práce všetkého druhu po celej SR čistení -studně -montáž sadrokartón -inštalácie ústredné kúrenie (kúrenár) zdravotná technika -vysokotlaké čistenie -protipožární nástreky. -revize rebríkov -montáž svetlovodov SOLATUBE -rámové ...

Služby. inštalácia: -vodoinstalace -kanalizace -elektroinstalace -plynoinstalace -vodoinstalace -obkladačské práce. Stavby na kľúč: -zemní práce, základová doska, izolácia, hrubá stavba, krovy, strecha, vnútorné inštalácie, fasáda a terénne úpravy -odvoz sute a odpadov. Pôdne vstavby: -nové bytové priestory v pôvodne nebytových ...

Komplexné občianske, priemyselné a bytová výstavba. práca: -stavebné, stavby na kľúč -zemní -střelmistrovské -demolice. Oprava, požičovňa, prenájom: -stavebné mechanizmy, stroje -nákladní automobily.

práca: -stavebné (komplexná dodávka stavieb na kľúč) -rekonstrukce stavieb. práca: -zámečnické -truhlářské -klempířské -elektroinstalační. doprava: -nákladní, PV3S-sklápač, LIAZ-valník s rukou a vlekom. Zemné práce: -UNC 061, buldobagr Bielorus.

Stavebná firma: - zemné a búracie práce - výstavba a rekonštrukcia komunikácií, chodníkov, parkovísk - inžinierske siete - kovovýroba - servis a opravy stavebných strojov - ťažba a predaj piesku, štrkodrvine a zeminy - recyklačné dvor

činnosť - zemné práce - demolácie - betonárske práce - montáž stĺpikov, oplotenia, pletiva - realizácia záhradných jazierok.

Stavebná činnosť - zemné práce. nákladné dorava - preprava odpadu, poľnohospodárskych komodít, sypkých hmôt. rastlinná výroba - pestovanie ploditn: repka, pšenica, jačmeň, hrach. Živočíšna výroba - chov hovädzieho dobytka a ošípaných.

Výroba, služby: -přípravné práce pre stavby (búracie práce, výstavba kanalizácií a vodovodu, odvodnenie pozemkov, terénne úpravy .....) -autodoprava vozidlami nad 7, 5t.

Zemné práce: -přípravné práce pre stavby -terénní úpravy -výkopové práce, výkopy -hloubení rýh inžinierskych sietí -dovoz pieskov, štrkov a kameňa -odvoz sute a iného materiálu -bourací práca s hydraulickým kladivom -zemina (odvoz zeminy a jej uloženie) -odvoz a uloženie komunálneho odpadu. služby: -odklízení snehu.

-Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe

Služby, práce: -autodoprava -zemné práce -realizácia stavieb -predaj piesku.