Kompletné brusičské práce Vám zabezpečia brúsiči, ktorí sa zaoberajú obrábaním kovových súčiastok, brúsením rovinných a tvarových plôch, brúsením a ostrením nožov, fréz a vrtákov a brúsením meradiel. Pracujú s využitím hrotovej či rovinnej reznej brúsky.

Brúsenie na plocho aj na guľato Obrábanie: - frézovanie - sústruženie - nástrojárstvo Zváračské práce - zváranie TIG Lisovanie kovov Zámočnícke práce - kovovýroba.

Zámočnícka výroba, montáže, kovovýroba: -výroba OK**-oceľových konštrukcií do váhy dielca do 100 kg -ploty, brány, dvere, okná, vráta s pohonom aj diaľkovo ovládaná -zaistíme zinkovanie žiarovej, galvanickej, pasiarske práce -interiéry z nerezu na zákazku- schodisko, zábradlia ramenné aj točité -leštenie, brúsenie kovových ...

Predaj, oprava, servis elektrospotrebičov, oprava kabeliek, batohov, brúsenie nožov, nožníc, motyčiek a i. kopírovanie kľúčov

Oprava obuvi VYKONÁVAME VŠETKY OPRAVY VŠETKÝCH DRUHOV OBUVI ·opravy pätníkov -opravy podrážok -výmeny podpadkov -šitie obuvi -výmeny zipsov a kovania -vyťahovanie obuvi - všetky ostatné opravy Brúsenie nožov Kuchárske a mäsiarske nože

Naša firma sa zaoberá zákazkovou výrobou z nehrdzavejúcej ocele. Vyrábame: -grily, rošty, medomety, nádoby na víno či pivo, zábradlia, podstavce pod akvária, klietky na vtáctvo, celé schodisko, nádoby na roztoky, nádoby na vodu, potravinárske stoly, ďalej komponenty k pivovarom atď.

Výroba, dodávka: - priemyselné nože, čepele, žiletky, výsekové protiplechy - rezacie a prevíjacie stroje pre papier, lepenky, kartóny, fólie. Opravy, rekonštrukcia: - rezacie a prevíjacie papierenské stroje. Predaj: - nože a príslušenstvo na delenie papiera. Služby: - ostrenie nožov.

Strojárska výroba: -sústruženie -frézovanie -vŕtanie, brúsenie, ohýbanie -zváranie konštrukcií a kontajnerov -elektrovýroba -montáž vrátane elektro. Podľa požiadaviek zákazníka sme schopní zaistiť: -tepelné spracovanie -povrchovú úpravu. Zákazková výroba: -súčiastky a diely podľa požiadaviek zákazníka podľa dodanej dokumentácie -z ...

Výroba malosériová, kusová a montáž: -jednoúčelové zariadenia, stroje a zostava do funkčných celkov -prípravky pre strojárstvo -prípravky meracie. Vybavenie: -strojné frézky -brúsky -sústruhy SV 18, CNC DMG -obrábacie stroje najmä na trieskové obrábanie. Práca: -kovoobrábanie -sústruženie -frézovanie -strojne zámočnícke ...

Zámočníctvo. Práca: -zámočnícke -strihanie a ohýbanie plechu -zváračské -zváranie, zváranie. Brúsenie, oprava: -náradie, nástroje. Kovovýroba na zákazku.

Zámočníctvo. Kovovýroba.Strojové a stavebné zámočníctvo, výroba z nerezu, zváranie obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové zváranie, plameňom, spájkovanie na mäkko na tvrdo, sústruženie, frézovanie, brúsenie na plocho, zakružovanie plechov, profilov, lisovanie, rezanie pás. , kefovanie, brúsenie, leštenie nerez, mosadz + zákazková výroba.

Služby: -brúsenie nástrojov -ostríme domáce nástroje, drevoobrábacie nástroje, kovoobrábacie nástroje, špeciálne tvarové nástroje, mlynčeky na mäso, korčule, chirurgické nástroje. Servis: -bicykel, bicykle -výmeny pichnutej duše až po zložité výmeny hydraulických bŕzd alebo odpružených vidlíc.

Kovovýroba, kovoobrábanie, kovoobrábač: -obrábanie na CNC sústružníckom centre -obrábanie, práca na univerzálnych sústruhoch a frézkach. Vŕtanie a brúsenie nástrojov, nástroje.

Nožiarstvo, predaj: - krajčírske nožnice -kadernícke nožnice -kuchárske a mäsiarske nože -kuchynské nože, ocieľky, brúsky -rezné nástroje OLFA a náhradné diely -manikúrne a pedikúrne nástroje, manikúry -napásové, náraďové nože, dýky -ručné výrobky českých a slovenských nožírov -brúsenie, servis -výstava nožov MORAVA NÔŽ ...

Strojárska výroba, kovovýroba, trieskové obrábanie, kovoobrábanie, CNC: -sústruženie -frézovanie -brúsenie -vŕtanie. Zámočníctvo. Špeciálna zákazková strojárska výroba.