Kompletné brusičské práce Vám zabezpečia brúsiči, ktorí sa zaoberajú obrábaním kovových súčiastok, brúsením rovinných a tvarových plôch, brúsením a ostrením nožov, fréz a vrtákov a brúsením meradiel. Pracujú s využitím hrotovej či rovinnej reznej brúsky.

Výroba a predaj: - perá tesná STN 022562, 301382, DIN 6885 - perá výmenná STN 022570, 022575, DIN 6885 - kliny drážkové s nosom ČSN * 022514, DIN 6887 Voľné kapacity: - vŕtanie - Kovoobrábanie - sústruženie - frézovanie - brúsenie rovinné aj na guľato - delenie Držitelia ENISA 9001: 2001.

Firma Zámočníctvo Jiří Zadák so sídlom v Kundratice v okrese Žďár nad Sázavou sa už od roku 1992 zaoberá obrábaním kovov a zámočníckou prácou. Našou činnosťou sú predovšetkým kovoobrábačské práce a výroba nerezového zábradlia. Ďalej vykonávame zákazkovú výrobu štiepkovačov. Zameriavame sa tiež na brúsenie na guľato, zváranie hliníka v ochrannej ...

Píla: -porez guľatina -predaj rezivo -ťažobné práce -výsadba nový porast -približovanie a odvoz dreva -brúsenie kotúčové píly pílové listy rámových píl.

Spoločnosť G a H s.r.o. sa zaoberá zákazkovou kovovýrobou a CNC obrábaním. Naši pracovnou náplňou je presné CNC obrábanie, trieskové obrábanie tradičnými technológiami, teda frézovanie, sústruženie, brúsenie a vŕtanie. K ďalším naplním patrí tiež zváranie, značenie jednotlivých dielov a meranie 3D ramenom s vyhotovením měrového protokolu. ...

Výroba, predaj: -materiály na výrobu nožov -oceľ na čepele -čepele drevo, ostatné kovy -parožie -nože -meče -údržba rukovätí -kováčska plynová vyheň.

Brúsenie drevoobrábacích, kovoobrábacích nástroje. Ostrenie rázvor a svár pásových píl. ostrenie: - frézy - pílové kotúče - hobľovacie nože - záhlbníky - nože - nožnice - zátkovníky a sukovníky.

Reklamné tabule. Štartovacia pištoľ. Lepiaca strojčeky. Záhradný nábytok: -kovová -drevo. Strojová výroba: -frézování -soustružení.

Výroba, práca: - formy na lisovanie plastov do veľkosti 600×600 mm - strižné nástroje - presné strojné súčasti - konštrukčné celky - kovovýroba - obrábanie, frézovanie - zváranie - brúsenie - povrchové úpravy (černenie, eloxovanie, nikel, chróm)

Strojárstvo-výroba: -strojné obrábanie podľa požiadaviek a dokumentácie -príjem zákaziek na presnú kusovú výrobu a malé série -sústruženie (sústružnícke práce) hrotové sústruhy (max. priemer 355 mm, dĺžka 700 mm, max.hmotnosť cca 30 kg) -frézovanie (frézarské práce) CNC v 3D (pracovné rozmery 500x400x400 mm)nástrojárske frézy (pracovné rozmery ...