Nástrojárske služby zahŕňajú sústruženie, rezanie, frézovanie, meranie, brúsenie, ostrenie a pod. Súčasťou služieb je aj výroba nástrojov potrebných vo výrobe a priemysle, ako je meracia technika, strižné nástroje, vŕtacie zariadenia a ohýbacie nástroje.

Výroba foriem pre tvarovanie výliskov z fólií PVC, PET, flokáž a PSH v hrúbke 0, 2 mm - 3 mm metódou vákuového aj pretlakového pozitívneho a negatívneho tvarovania, vrátane mechanického predtvarovania.

Spoločnosť CECHO - BOHUMIL CEMPÍREK s.r.o. sa zameriava na technológie vstrekovania plastov, foriem a nástrojov. Prevádzkujeme vlastnú nástrojáreň a vstrekovňou plastov, ponúkame konštrukcie, výrobu a aplikácia horúcich systémov na vstrekovanie plastov. Sme schopní zabezpečiť komplexné riešenie foriem od konštrukčného návrhu formy po dodávku ...

Výroba: -elektro-mechanické súčiastky -lisovňa, lisovanie kovov -nástrojáreň -výroba strižných nástrojov -produkcia najmä pre automobilový priemysel.

TORATECH s.r.o. sa zameriava na strojárstvo, výrobu vstrekovacích foriem pre automobilový priemysel a distribúciu obalového materiálu.

Kovoobrábanie. Priemyselné modely. Zákazková výroba: - meracie zariadenie. remeslo: - konštruktér - sústružník - Nástrojár - strojové zájmečník - zvárač - brusič - frézar - horizontkář.

Výroba, strojárska výroba, nástrojáreň: - kovorobných výrobkov - strojov a zariadení - vulkanizačné a lisovacie formy - strižné, vysekávacie nástroje na plech - postupové nástroje.

práca: -zámečnické, zámočník. Strojné zámočníctvo. Výroba: -zámky a kovania.

Zaisťujeme včasné a kvalitné dodávky strojárskych výrobkov pre našich tuzemských i zahraničných obchodných partnerov. Zameriavame sa na frézovanie, sústruženie, vŕtanie, rezanie a tvarovanie závitov, rezanie a popisovanie CO2 Laserom, CNC dierovanie, strihanie a niblovanie plechov, ohýbanie, ohraňovanie a lisovanie plechov, gravírovanie, rezanie a ...

Výroba, dodávka, montáž, servis: -letecká technika AQAP 2110, FAA TSO-77aUCL, EASA -prúdové motory pre malé lietadlá a bezpilotné prostriedky -turbovrtuľové motory -pomocné energetické jednotky -prevodové systémy lietadiel -klimatizačné systémy lietadiel a výmenníky -PBS Turbo, a.s. -dekantačné odstredivky pre čističky odpadových vôd ...

Výroba nástrojov a náhradných dielov pre automobilový priemysel. Kovoobrábanie: - Elektroerozívne obrábanie, CNC obrábanie, bodové a tvarové brúsenie s vysokou presnosťou.