Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Práca: -kovoobrábanie -oprava závitov

Kovovýroba, výroba, montáž: - komponenty pre zádržné systémy (cestné zvodidlá) - stavebné oceľové konštrukcie - diely liniek na ťahanie drôtov - strojné (CNC) obrábanie Sústruženie a frézovanie Výroba a repasia prídavných zariadení na vysokozdvižné vozíky (VZV).

Priemyselná automatizácia. Kompletné riešenie jednoúčelových strojov a zariadení (tzn. konštrukcia, výroba a montáž). Konštrukcia a výroba prípravkov (meriaci, montážny, zvárací, testovací, …) Obrábanie podľa dodanej výkresovej dokumentácie – frézovanie, sústruženie, vŕtanie, … Poradenstvo v oblasti spracovania konceptu JÚZ alebo ...

Lisovanie plechov pre automobilový a strojársky priemysel, lisovanie plechu, extrúzia, hlbokoťažné lisovanie, montáž komponentov, cnc obrábanie, delenie mateirálu.

Kovoobrábanie, kovovýroba, strojárska výroba.

Kovovýroba. Remeselnícke práce: - kovoobrábačské - zváračské, zváranie. Predaj: - čistiarne odpadových vôd (ČOV) - kanalizačných sietí a čerpacích staníc - odvodňovacie linky kalov, stabilizácia kalu - malých vodných elektrární s Bánkiho regulačnou turbínou vlastná konštrukcia aj výroby - česle, stavidlá, nátokové a odtokové ...

Výroba, montáž, nástrojáreň, lisovňa: - lisovacie formy, formy na plasty pre automobilový priemysel - nástroje a prípravky - meradlá - náradie Práca: - nástrojárske (na obrábacích strojoch) - frézovanie - sústruženie kovov - brúsenie na guľato - zváranie tepelným zrkadlom - lisovanie plastov do váhy 1 kg výlisku na lisovacích ...

Výroba, vývoj: - bezdeformačné dierovanie uzavretých oceľových profilov-jeklov - výroba obchodných a konzolových regálov - stroje a linky na tvarovanie a dierovanie - montážne linky pre automobilový priemysel - zváranie, CNC obrábanie.

V roku 2020 bola naša činnosť rozšírená o dodávky hutníckeho materiálu najmä do oblastí: energetiky, petrochémie, papierenstva a stavebného priemyslu. Hlavné komodity sú: rúrky a ich príslušenstvo, plechy, profily, výkovky a armatúry. Zaoberáme sa výrobou potrubia, tlakových celkov, zvarencov, oceľových konštrukcií. Zvárame tieto materiály: ...

Strojárska výroba: - strojové opracovanie na vyvrtávačke a sústruhoch, - vŕtanie, - rezanie, - zámočnícka výroba, - zváranie. Zváračská škola: - výučba zváračov kvalifikovanými pracovníkmi, - kurzy zvárania, - zaškolenie, - prípravné kurzy, - preskúšanie, - v rámci výučby stravovania a ubytovania. Vzdelávacie stredisko: - ...

Automatizácia a mechanizácia výroby. Frézovanie, sústruženie, závitovanie, vŕtanie. Servis: - technický audit - výroba nástrojov na zákazku - ostrenie, povlakovanie nástrojov.

Práca: - CNC obrábanie kovov - CNC frézovanie - presné obrábanie.

Výroba: - náradie - prípravkov - meradlá - jednoúčelové stroje - zvarencov z AL zliatin, nerezu, ocele - WIG, MIG, MMA - konštrukčná a projektová činnosť v kooperácii - lakovacie závesy - bojlery, nádrže z nerezu - drviče ovocia - spalinové výmenníky tepla - obrábanie - zváranie kovov - montážne práce - CNC - obrábanie - zastúpenie ...

Kovovýroba: - lisovanie kovových dielov - zváranie v ochrannej atmosfére - vŕtanie, vyvŕtanie otvorov - brúsenie kovov - montáž dielov - zámočnícke práce - kovové konštrukcie pre nábytkársky priemysel a stavebníctvo.

Kovovýroba, výroba: - nerezové zábradlie, schodisko - nerez a drevené schodisko - nerez rámy pre autá a motocykle (motorky). Služby: - zváranie nerezu, hliníka aj mosadze - ohýbanie a zakružovanie rúrok - zámočnícke práce.

Návrh, dodávka, vykonávanie: -2, 3 a 5-osé rezanie laserom za použitia najmodernejších CNC profilovacích zariadenia. Kompletný inžiniering, tvarovanie, zváranie, ohýbanie, nástrek, práškový náter a galvanizovanie.

Služby: - strihanie, dierovanie, ohýbanie a skružovanie plechov - spracovanie na CNC strojoch - zváranie - plazmové rezanie. Kovovýroba, výroba: - dopravné a potrubné systémy - náhradné diely a technologické súčasti.

Oprava, repasia: -terasové plochy, terasové a kamenné schody -kamenné časti stavieb, sokle. Služby: -brúsenie, frézovanie-liate, stierkové podlahy, antistatické podlahy, stierky na schody -prerezávanie-betónové, živičné povrchy -brúsenie, leštenie-kamenné dlažby -montáže-kamenné schody, obklady.

Cnc sústruženie, frézovanie, vŕtanie, rezanie. Obrábanie na prírubových a tyčových cnc sústruhoch. Trieskové obrábanie - tyčové a prírubové sústruženie - vačkové automaty aj sústruhy, vrátane frézok

Výroba, kovovýroba: - výpalky - pálenie kyslíkom a plazmou - oceľové konštrukcie - zvarenca

Služby: - strojné obrábanie - presné brúsenie Veľkoobchod: - priemyselné produkty - strojové súčasti - reťaze, pastorky, ozubené súkolia, remene - ložiskové telesá, ložiská - lineárne posuvy a pohony. Kancelária: - Ostrava, Nádražní 128.

Výroba kľúčov, autokľúčov, zámkov. Sústruženie, frézovanie. Správa a údržba budov.

Spoločnosť STECOMTRA a.s. sa zameriava na obrábanie, rezanie, ohýbanie, frézovanie a zváranie.

Strojárska výroba, oprava, servis: - zdvíhacie, manipulačné a dopravné zariadenia pre hlbinné bane, banské stroje. Tvárnenie, lisovanie a ohýbanie za studena, kovoobrábanie, rezanie, zváranie a pálenie.