Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Zámočnícka výroba: -oceľové konštrukcia -vrata -brány -automatické dvere -rychloběžná vráta -závory -markýzy -oceľové zárubne. Hliníkový program YAWAL: -fasádní systém -zimní záhrady -výlohy -Dvere -dělící steny.

Spoločnosť WEBA Olomouc, s.r.o. sa zameriava na vývoj a výrobu náročných lisovacích a tvárniacich nástrojov. Vďaka bohatým skúsenostiam a činnostiam, ktorými sa zaoberáme vo vývoji a výskume sú naše nástroje na vysokej úrovni. Špecializujeme sa na horúcej tvárnenie, táto metóda horúceho tvarovania spĺňa všetky požiadavky tak, aby bola dosiahnutá ...

činnosť: - kovoobrábanie - sústruženie - frézovanie - brúsenie na guľato a na plocho - rezanie

kovovýroba: - nástroje a pomocné prípravky pre nástrojárne - sústruženie - frézovanie - brúsenie - delenie materiálu - vŕtanie na súradnicovej vyvrtávačke. prevádzkareň: 6. mája 671, Bohuňovice, 783 14.

činnosť - CNC obrábanie - frézovanie a sústruženie.

Strojárska výroba. Obrábanie kovov na CNC obrábacích centrách a konvenčných strojoch.

Nástrojáreň. Výroba: - lisovacie nástroje a formy - meradlá - prípravky presných dielov. CNC sústruženie a frézovanie CNC frézovanie v 5 osiach drôtové rezanie Elektroerozívne hĺbenie Elektroerozívne vyvrtávania otvorov Konštrukčné a CAD / CAM práce

predaj: - hutný materiál - plechy oceľové všetkých formátov - plechy pozinkované - tyče ploché, kruhové - tyče tvarového prierezu L, I, U do dĺžky 12 metrov - tenkostenné profily Jackel - rúrky oceľové bezšvíkové, zvárané - rúrky závitové, pozinkované - CNC výpalky z plechov za tepla i studena valcované.

Strojárenská výroba: -kovovobrábění na zákazku, frézovanie a sústruženie -zámečnická výroba -presné opracovanie odliatkov z rôznych druhov -špeciálny upínacie a manipulačné prípravky -jednoúčelové stroje -potreba pre entomológov.

Strojárstvo. Modelárna: - výroba drevených a plastových modelov - výroba kovových modelov - výroba zápustky.

Činnosť - sústruženie, frézovanie - delenie - zváranie a obrábanie kovových materiálov.

-Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb Opravy cestných vozidiel Obrábačstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo Opravy ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov

Zámočníctvo, nástrojárstvo Obrábačstvo Opravy ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Údržba motorových vozidiel a ich ...

Výroba podľa dodanej výkresovej dokumentácie, montáže, povrchové úpravy: -oceľové konštrukcie -obrábané celky, komplety -mechanické diely -zváranie -montáže dielov a celkov.

Práca, remeslo: - zámočník, zámočnícke - kovoobrábanie - sústružnícke a frézarské

Výroba: - diely koľajových vozidiel - stroje a zariadenia. Konštrukčná a projekčná činnosť pre papierenskú výrobu: - servis pre papierenské prevádzky - šróbenie - armované hadice.

Firma pracuje v certifikovanom systéme kvality ISO 9001:2000 Výroba: - oceľové radiátory a príslušenstvo - pasce na hlodavce - pasce na zver a škodnú - spracovanie plechov na CNC strojoch - delenie plechov - tvárnenie - zváranie. Služby: - projekcia a inštalácia v odbore plyn, voda, kúrenie. Možnosť poskytnutia náhradného ...

Kovoobrábanie zváranie, lisovanie pre automobilový priemysel

Kovovýroba - sériová výroba najrôznejších jemných a presných rotačných súčiastok - obrábanie kovu aj plastu na CNC obrábacích strojoch.

Strojárska dielňa - sústružnícke a frézarské práce - strihanie a ohýbanie plechu - rezanie - skružovanie profilov - zváranie.

Kovoobrábanie - CNC obrábanie - frézovanie - brúsenie - vŕtanie - CNC programovanie - výroba náhradných dielov.

Výroba: - delenie materiálu, laser, plazm, acetylén - tvárnenie - obrábanie - povrchová úprava - zváranie.

Kovoobrábanie. Vykonávame sústružnícke práce a vyrábame všetky druhy ozubenia.