Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Spoločnosť KTP je zabehnutú firmu s 10-ročnou tradíciou na trhu so zariadeniami pre indukčný ohrev. Vývoj, konštrukcia a montáž zariadení na indukčný ohrev a jednoúčelové elektroniky. Obrábanie mechanických dielov Konštrukcia a výroba: - vŕtacie a závitovacie hlavy - upínače - rozpínacie prípravky - nožové držiaky - špeciálne držiaky ...

Obrábanie kovov: - sústuženie - frézovanie - brúsenie - vŕtanie, delenie materiálu - tepelné spracovanie - povrchová úprava.

Kovovýroba aj na zákazku: - CNC obrábanie. - nástrojáreň - výroba lisovacích nástrojov - konštrukcia a výroba.

Výroba: - hydraulické valce - hydraulické hadice - CNC obrábanie Servis: - hydraulické zariadenia. Servis a opravy: - hadica-nonstop. Opravy: - hadica servoriadenia a klimatizácie.

Obrábačské práce. Výroba, montáže: -oceľové konštrukcie -strojné zariadenia. Povrchové úpravy.

Strojárska výroba, kovoobrábačstvo, CNC obrábanie.

Lisovanie technickej gumy najmä pre automobilový priemysel Výroba: - silentbloky pre automobily AVIA, LIAZ - ostatné gumené výrobky. Obrábanie - CNC dlhotočné automaty. Držitelia certifikátu akosti podľa normy ČSN EN ISO 9001:2001

Ostrenie, brúsenie - naťahovacích tŕňov Naťahovanie drážok Nové naťahovacie, pretlačovacie tŕne

Zámočnícke práce. Kovovýroba: - brány, vráta, oceľové stavby. Zvárané konštrukcie. Obrábanie kovov.

CNC sústruženie. CNC frézovanie. Naťahovanie, brúsenie naťahovacích tŕňov. Návrh a dodávka nových tŕňov.