Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Výroba: -rolovacie brány, rolovacie mreže, ich podskupiny a komponenty -nožnicové zhrňovacie mreže III.bezp.tr., pevné mreže -kovové okenicové žalúzie -vjazdové brány, kovové oplotenia, schodiská, zábradlia, výkladca -zákazková kovovýroba -ľahké oceľové konštrukcie, stredné technologické celky, kompletizácia ...

Firma K&R-Tech, s.r.o. je začínajúca firma v oblastiach: - konštrukčný design - konštrukcia a vývoj plastových, plechových a interiérových dielov - vypracovanie projektov - sériová aj kusová výroba vo frézovaní.

Kovoobrábanie - CNC obrábanie kovov, plastov. Výroba dielov z plechu na CNC strojoch. Sústružíme a frézujeme na CNC strojoch presné diely z kovov vrátane nerezu, titánu a hastelloya.

Kovovýroba - CNC obrábanie - frézovanie, sústruženie - vŕtanie, brúsenie.

Kovovýroba, zákazkové práce: -lisovanie -plechárske práce -konvenčného obrábania a zvárania -zváranie neželezných kovov a nerezu metódami TIG* a MIG*.

Práca: - pálenie laserom - odporové privarovanie - CNC ohraňovanie - práškové lakovanie - zváranie, zváračské. Výroba: - diely pre automobilový priemysel.

Práca: - zváračské - sústružnícke - frézarské - pálenie laserom.

Výroba: -stroje a zariadenia na balenie. -výroba strojov s mechanickým pohonom. -sústruženie a frézovanie na klasických strojoch. -spracovanie a predaj alkalického polyamidu Pa6.

Činnosť: - CNC kovoobrábanie - zámočníctvo.

Predaj: - spojovací materiál - stavebná chémia - obalový materiál - náradie, nástroje Služby: - ostrenie nástrojov - požičovňa náradia

Generálne opravy všetkých typov obrábacích strojov. Zákazkové strojné obrábanie.

Obrábanie kovov, frézovanie, rezanie, vŕtanie, brúsenie, leštenie, zváranie CO, TIG, lakovanie.

Výroba: -komponenty pre montáž automobilových zväzkov -obrábanie na klasických aj CNC strojoch -sústruženie -frézovanie -zámočnícke práce -zváranie CO, WIG.

Strojárstvo: -obrábanie strojných dielov -zákazková výroba strojov -montáž elektrorozvádzačov pre riadenie strojov.

Strojáreň: - CNC frézovanie - CNC sústruženie

Strojárska výroba: -obrábanie CNC -lisovanie -zváranie (oceľ, hliník. Výroba: -malá záhradná technika: -kultivátory stavebnicové (motory TECUMSEH)- LEN SERVIS Výroba satelínej techniky: -partner A.S.SAT-Antenne Zubehoer -stenové držiaky -stojany -prvky na upevnenie stožiarov -ostatné príslušenstvo. Zákazkové práce.

Kovovýroba - laserové rezanie - spracovanie rúrok - dierovanie - brúsenie - zváranie - rezanie.

Drevárska výroba - výroba ekologických palív - drevené brikety a štiepky. Kovovýroba - zámočnícke práce - vŕtanie, sústruženie, frézovanie a lisovanie.

Strojárstvo, výroba: - kusová výroba zváraných dielov - strojové opracovanie kovov

Činnosť: - zákazkového obrábania na presných CNC strojoch - výroba kusových a malosériových dielov predovšetkým z oblasti automobilového, leteckého a energetického priemyslu - výroba foriem