Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Vývoj, výroba a predaj: - zapaľovacie systémy - navíjané súčasťou Trieskové obrábanie. Tvárnenie za studena – lisovanie. Výroba, predaj, internetový obchod, eshop, e-shop: - mlynčeky na mäso Porkert - náhradné diely a príslušenstvo pre mlynčeky.

Výroba: - žalúziové sitá - prvky pre vzduchotechniku. Práca, služby: -rezanie plazmou, kyslíkom na CNC stroji -ohraňovanie -ohýbanie -strihanie.

Kovoobrábanie - elektroerozívne drôtové rezanie. Konzultácie: - technologické stratégie ako pre frézovanie, tak aj sústruženie v systéme EDGECAM podľa potrieb výroby. Laserové naváranie kovov. Tvorba: - NC-kódy pre všetky druhy CNC obrábacích strojov a pre rôzne riadiace systémy. Poradenstvo: - CAD/CAM aplikácie (vrátane ...

Ohýbanie: - rúrky, rúrok podľa zadaných parametrov podľa dohovoru - zakružovanie rúrok.

Zámočníctvo, kovoobrábačstvo NC. Výroba nosičov tŕňov pre diaľnice a cyklotrasy.

Výroba, veľkoobchod, predaj: - mazacia technika LUKO (mazacia hlavica, mazacie lisy, hadice a spojky, striekačky, olejničky, olejoznaky) - jednoúčelové stroje, - zákazková výroba strojných súčastí (dávkovače kovov - hydraulické, elektrické). Obrábanie. Sústruženie, frézovanie aj na CNC ...

Komplexné služby v oblasti BOZP a PO: - poradenstvo, poradenské služby, rekvalifikácia, kurzy v oblasti bezpečnosti práce av súvisiacich oblastiach - certifikácia pracovníkov akreditovaným certifikačným orgánom - BEZPEČNOSŤ A OCHRANA ZDRAVIA PRI PRÁCU: - celkové zabezpečenie BOZP - školenia a vzdelávanie ...

Spoločnosť Washina engineering s.r.o. sa špecializuje na strojársku výrobu, predovšetkým strojných zariadení, strojov, robotizovaných pracovísk a mnoho ďalších. Realizujeme rezanie vodným lúčom na stroji FLOW MACH 3 v 2D. Táto unikátna technológia, ktorá tepelne neovplyvňuje daný materiál, reže všetky rôzne materiály ako kov, sklo, keramiku, ...

Činnosť: - sústruženie - frézovanie - kovoobrábanie - vŕtanie

Práca: -obrábanie kovov, kovoobrábanie - kovovýroba -zámočníctvo, zámočnícke, zámočník -sústružnícke, sústruženie, sústružník -frézarské, frézovanie -vŕtanie, vyvrtávanie.

Obrábačstvo. Vykonávanie mechanických úprav, obrábanie kovov: - nástrojovej ocele, Al + Cu - zliatiny - zliatiny medi - nástrojovej ocele - oceľ rýchlorezná, žiaruvzdorná, zušľachťovaná, pásová - vysokotavné kovy. Bodové zváranie. Tlakové vstrekovanie ľahkých kovov. Odporové zváranie elektród.

Firma Kováč pôsobí v odbore zámočníckej výroby už od roku 1992 a jej špecializáciou je výroba potrieb pre včelárov - nerezové medomety alebo nádoby na med. Tiež sa zameriavame na výrobu nerezových stolov, regálov alebo konzol. Všetky služby poskytujeme vo Vsetíne a okolí. Naše výrobky neustále zdokonaľujeme, a preto sa vyznačujú zaručenou ...

Kovovýroba. Zámočníctvo. Spracovanie: -plasty. Výroba z plastov: -polotovary pre ďalšie firmy -madlá a stoličky. Práca: -konzervácia dutiny a karosérie automobilov. CNC frézovanie.

Kovovýroba, kovoobrábanie. Sériová výroba: -presné kovové súčasti vyrábané na CNC obrábacích strojoch a CNC obrábacích centrách.

Mechanické úpravy kovov. Výroba strojárska, kovovýroba: -obrábanie, frézovanie: -odliatkov -oceľových a železných dielov, ako polotovar na ďalšie spracovanie.

Kovovýroba, zámočníctvo. Práca: -zámočnícke, zámočník -kovoobrábanie, obrábanie kovov. Tvarové delenie - rezanie plechov CNC plazmou. Ohýbanie plechov na CNC ohraňovacom lise. Dielenské zváranie priestorových zvarencov. Výroba: -viacúčelové píly HVP* 60 A -okružná píla na drevo.

Práca: -kovoobrábanie, obrábanie kovov: -sústruženie, frézovanie -rezanie kovov -drobné zváračské a zámočnícke práce.

Obrábanie kovov, kovovýroba, CNC dierovanie: - rezanie laserom - ohraňovanie plechu - CNC frézovanie.

Zákazková strojná výroba. Práca: -zákazkové CNC frézovanie.

Výroba, predaj: - špeciálne technologické kontajnery Práca: - zámočnícke - zváračské - kovoobrábanie. Montáž, oprava, údržba: - vyhradené elektrické zariadenia.

Remeslá, služby - kovoobrábanie, sústruženie, frézovanie, brúsenie - lisovanie - zváračské práce - zámočnícke práce

Kovovýroba. Práca, remeslo: - úprava, spracovanie, strihanie plechu - ohýbanie a lisovanie plechu - zváranie, bodovanie, rezanie - sústruženie - frézovanie - vŕtanie - kovoobrábanie, obrábanie kovu. Drobné zámočnícke práce (zámočník). Zváračské práce. Obrábačské práce.

Kontajnery - výroba kontajnerov Avia, Abroll, Man, Daf, Liaz, Iveco - výroba korieb a roštov korieb na Liaz a Škoda 706 - kontajnery za supr ceny. Oprava, servis: - lanových nosičov kontajnerov. Zámočnícke práce. Zváračské práce. Karosárske práce. Ohýbanie, strihanie plechov.

Zámočníctvo: -vráta, oplotenie, mreže, bránky, zábradlia, schodisko. -zváranie -výmena: -zámky a vložky na dverách. Kovoobrábanie: -sústruženie -drobné frézarské práce -vŕtanie -rezanie vnútorných závitov