Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Sériová výroba: - na sústružníckych automatoch

Hlavnou činnosťou spoločnosti Pavič Petr Kroměříž je oprava a servis obrábacích a tvárniacich strojov - sústruhov, frézok, brúsok, lisov a tiež zemných strojov - bagrov, nakladačov. Vykonávame aj demontáž a sťahovanie strojov do 150t po celej SR. Zaisťujeme servis a preventívne prehliadky pre tieto stroje a zariadenia: - obrábacie, ...

Práca: - zámočníctvo, zámočnícke, zámočník. Montáž, oprava, údržba: - mechanická a elektroinštalácia. Výroba: - elektrorozvádzačov s krytím IP 65. Zámočnícka a strojná výroba z nerez ocele: - nerezové komponenty - zváranie, brúsenie, obrábanie nerezových materiálov a konštrukcií - ohýbanie na ohraňovacom lise. Sídlo: - Návesné 233, ...

Vývoj, výroba a predaj: - zapaľovacie systémy - navíjané súčasťou Trieskové obrábanie. Tvárnenie za studena – lisovanie. Výroba, predaj, internetový obchod, eshop, e-shop: - mlynčeky na mäso Porkert - náhradné diely a príslušenstvo pre mlynčeky.

Spoločnosť Washina engineering s.r.o. sa špecializuje na strojársku výrobu, predovšetkým strojných zariadení, strojov, robotizovaných pracovísk a mnoho ďalších. Realizujeme rezanie vodným lúčom na stroji FLOW MACH 3 v 2D. Táto unikátna technológia, ktorá tepelne neovplyvňuje daný materiál, reže všetky rôzne materiály ako kov, sklo, keramiku, ...

Práca: -obrábanie kovov, kovoobrábanie - kovovýroba -zámočníctvo, zámočnícke, zámočník -sústružnícke, sústruženie, sústružník -frézarské, frézovanie -vŕtanie, vyvrtávanie.

Obrábačstvo. Vykonávanie mechanických úprav, obrábanie kovov: - nástrojovej ocele, Al + Cu - zliatiny - zliatiny medi - nástrojovej ocele - oceľ rýchlorezná, žiaruvzdorná, zušľachťovaná, pásová - vysokotavné kovy. Bodové zváranie. Tlakové vstrekovanie ľahkých kovov. Odporové zváranie elektród.

Kovovýroba, zámočníctvo. Práca: -zámočnícke, zámočník -kovoobrábanie, obrábanie kovov. Tvarové delenie - rezanie plechov CNC plazmou. Ohýbanie plechov na CNC ohraňovacom lise. Dielenské zváranie priestorových zvarencov. Výroba: -viacúčelové píly HVP* 60 A -okružná píla na drevo.

Práca: -kovoobrábanie, obrábanie kovov: -sústruženie, frézovanie -rezanie kovov -drobné zváračské a zámočnícke práce.

Zákazková strojná výroba. Práca: -zákazkové CNC frézovanie.

Zámočníctvo: -vráta, oplotenie, mreže, bránky, zábradlia, schodisko. -zváranie -výmena: -zámky a vložky na dverách. Kovoobrábanie: -sústruženie -drobné frézarské práce -vŕtanie -rezanie vnútorných závitov

Výroba, predaj: - súčiastky na freerideové kolesá. . Kovoobrábanie.

Výroba: - lamely do foriem na výrobu pneumatík - kolíky sústružené kovové železné Kovovýroba: - laserové rezanie plechov - rezanie dielov na rámových rezačkách - kalenie, popúšťanie - sústruženie malých dielov.