Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Kovovýroba, výroba: - mechanické diely rotačného charakteru. Kovoobrábanie na CNC strojoch.

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba foriem na plasty -výroba prototypových foriem zo zliatin hliníka -nástrojáreň -lisovanie plastu -výroba pre automobilový priemysel. Remeslo: -nástrojár.

Kovovýroba: - obrábanie na strojoch CNC - odliatky - výkovky vrátane ich zaistenia. - opracovanie odliatkov a výkovkov na CNC strojoch do veľkosti cca 2000 mm.

Frézarské práce, frézovanie ľubovoľného tvaru kovových i nekovových mat., vŕtanie otvorov na plochých i okrúhlych súčastiach, frézovanie klinov, líšt, rybín, rôznych vybraní a pod. Zhotovenie drážkových hriadeľov, typizovaných i špeciálnych rozmerov, zhotovenie drážok, ďalej tzv. rozmerov a uhlov na hriadeľoch aj na čelách priemerov. Špecializácia ...

Výroba, spracovanie: - formy pre sklársky priemysel - gumové ventily pre abrazívne materiály - laboratórne prístroje - detekcia plynu a pár. Kovoobrábanie. Nástrojáreň.

Kovoobrábanie. Obrábanie hotových materiálov na obrábacích strojoch. Výroba kovových dielov na zákazku. Zváračské práce. Kalenie. Žíhanie. Brúsenie.

Výroba, veľkoobchod, predaj: - mazacia technika LUKO (mazacia hlavica, mazacie lisy, hadice a spojky, striekačky, olejničky, olejoznaky) - jednoúčelové stroje, - zákazková výroba strojných súčastí (dávkovače kovov - hydraulické, elektrické). Obrábanie. Sústruženie, frézovanie aj na CNC ...

Činnosť: - sústruženie - frézovanie - kovoobrábanie - vŕtanie

Firma Kováč pôsobí v odbore zámočníckej výroby už od roku 1992 a jej špecializáciou je výroba potrieb pre včelárov - nerezové medomety alebo nádoby na med. Tiež sa zameriavame na výrobu nerezových stolov, regálov alebo konzol. Všetky služby poskytujeme vo Vsetíne a okolí. Naše výrobky neustále zdokonaľujeme, a preto sa vyznačujú zaručenou ...

Obrábanie kovov, kovovýroba, CNC dierovanie: - rezanie laserom - ohraňovanie plechu - CNC frézovanie.

Výroba, predaj: - špeciálne technologické kontajnery Práca: - zámočnícke - zváračské - kovoobrábanie. Montáž, oprava, údržba: - vyhradené elektrické zariadenia.

Kovovýroba. Práca, remeslo: - úprava, spracovanie, strihanie plechu - ohýbanie a lisovanie plechu - zváranie, bodovanie, rezanie - sústruženie - frézovanie - vŕtanie - kovoobrábanie, obrábanie kovu. Drobné zámočnícke práce (zámočník). Zváračské práce. Obrábačské práce.

Výroba, montáž: - technologické zariadenia pre chemický, potravinársky priemysel a energetiku - pre zákazníkov z oblasti spracovateľského priemyslu konštrukcia zariadenia štrkovní, pieskovní, zariadenia na výrobu betónu a pod. - pre výstavbu v energetickom priemysle kusové dodávky - technologické celky pre čistiarne odpadových ...

Výroba: - sústružené drevené diely pre nábytkárov (úchytky, drevené schodisko). Remeselnícke práce: - sústružnícke práce.

Výroba: - kovové, oceľové zárubne - oceľové dvere - kovové palety