Remeslá sú tvorené z najväčšej časti strojárskymi prácami. Medzi strojárske remeslá je možné zaradiť kováčstvo, brusičské a obrábacie práce, zváračské práce alebo zámočnícke práce potrebné napríklad pri opravách domov alebo výrobe kovových súčastí.

Návrh, dodávka, vykonávanie: -2, 3 a 5-osé rezanie laserom za použitia najmodernejších CNC profilovacích zariadenia. Kompletný inžiniering, tvarovanie, zváranie, ohýbanie, nástrek, práškový náter a galvanizovanie.

Služby: - strihanie, dierovanie, ohýbanie a skružovanie plechov - spracovanie na CNC strojoch - zváranie - plazmové rezanie. Kovovýroba, výroba: - dopravné a potrubné systémy - náhradné diely a technologické súčasti.

Oprava, repasia: -terasové plochy, terasové a kamenné schody -kamenné časti stavieb, sokle. Služby: -brúsenie, frézovanie-liate, stierkové podlahy, antistatické podlahy, stierky na schody -prerezávanie-betónové, živičné povrchy -brúsenie, leštenie-kamenné dlažby -montáže-kamenné schody, obklady.

Cnc sústruženie, frézovanie, vŕtanie, rezanie. Obrábanie na prírubových a tyčových cnc sústruhoch. Trieskové obrábanie - tyčové a prírubové sústruženie - vačkové automaty aj sústruhy, vrátane frézok

Povrchová úprava na montážach-kovy: -tryskanie OK -nátery OK -laminovanie OK -pogumovanie OK. Sanácia železobetónových konštrukcií. Ochrana proti korózii. Protichemické izolácie. Hydroizolácia. Výroba: -plast.

Sme špecialisti na strojársku výrobu. Dodávame strojnú techniku a komponenty vyrábané na zákazku. Súčasťou našej ponuky služieb sú aj zváračské práce a obrábanie.

Remeslo: - zámočník, zámočníctvo. Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie - kováčske a kovorobné výrobky - protihlukové zábrany.

Galvanovňa, povrchová úprava kovov. Galvanotechnika: -zinkovanie-prevedenie žltý, modrý -chrómovanie-dekoratívne -niklovanie -medenie. Mechanické leštenie kovov.

Práce, remeslá: - vodoinštalácia - kúrenárske - čistenie a opravy kanalizácií - havarijné služby - murárske - zámočnícke

-Přípravné práce pre stavby, povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov, výkopové práce terénne úpravy, ručné búranie a upratovacie práce, paličske práce - pálenie šrotu, montéri a demonteři rôznych konštrukcií

Výroba, kovovýroba: - výpalky - pálenie kyslíkom a plazmou - oceľové konštrukcie - zvarenca

Služby: - strojné obrábanie - presné brúsenie Veľkoobchod: - priemyselné produkty - strojové súčasti - reťaze, pastorky, ozubené súkolia, remene - ložiskové telesá, ložiská - lineárne posuvy a pohony. Kancelária: - Ostrava, Nádražní 128.

MonteQ servis, s.r.o. sa špecializuje na vysokotlakové čistenie a tryskanie. Medzi ďalšie činnosti spoločnosti sa radí demolácia betónových a oceľových konštrukcií, nátery a umývanie demineralizovanou vodou.

Zváraním PVC fóliou. Predaj, rekonštrukcia: - bazény - bazénové technológie.

Spoločnosť STECOMTRA a.s. sa zameriava na obrábanie, rezanie, ohýbanie, frézovanie a zváranie.

Lukáš Nociar sa špecializuje na zámočnícke a kováčske práce, vykonáva zváranie metódou MIG a MAG, sústruženie a frézovanie.

Pogumovanie kovov. Tryskanie kovových povrchov. Nátery kovových povrchov. Rozvody plastových potrubí. Skúšky tesností podľa zákona 254/2001 Zb. (Vodný zákon) Dodávka, inštalácia: - Výmeny hmôt vrátane trysiek vo filtroch DEMI staníc.

Obchodná a logistická firma. Predaj: -SKF: -kompletný sortiment valivých ložísk: -guličková -ložiská Y -naklápacia guličková -guličková s kosouhlým stykom -valčeková -ihlová -CARB -súdková -kombinovaná valčeková a kuželíková, ihlová -axiálne guličkové ložiská s kosouhlým stykom -axiálna-súdková, valčeková, ihlová SKF ...

Spoločnosť Elektro Navrátil - Petr Navrátil vykonáva montáže, opravy a údržbu elektroinštalácií. Revízia elektroinštalácií, elektrických spotrebičov a náradia. Revízie a kontroly pracovných strojov. Revízia bleskozvodov. Vytvoríme úplnú elektroinštaláciu domov a bytov - od projektu až po revíznu správu. Špecializujeme sa nielen na ...

Spoločnosť Suproma Production, s.r.o. sa špecializuje na povrchové úpravy kovov a tiež drevených objektov. Našim zákazníkom ponúkame pokovovanie žiarovým nástrekom, mokré lakovanie, tryskanie kovovou drvinou, protipožiarne nátery a tryskanie suchým ľadom. Naša spoločnosť sa nachádza na adrese Holvekova 99/30, Ostrava - Kunčičky. služby: - ...

služby: - cestná motorová doprava nákladná - výkopové, strojné a zemné práce - terénne úpravy záhrad - demolačné práce - zámočnícke práce

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj teflónových produktov. Možnosť výroby jednotlivých kusov na CNC strojoch.

Spoločnosť ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. so sídlom v Ostrave v Českej republike, ktorá je zároveň členským štátom Európskej únie, sa špecializuje na zákazkovú výrobu poľnohospodárskej techniky, zvárané komponenty pre manipulačnú techniku, transportných paliet, automotive a ďalších produktov s koncentráciou na krajiny ...

činnosť: - zámočníctvo - opravy technologických celkov - zemné práce