Remeslá sú tvorené z najväčšej časti strojárskymi prácami. Medzi strojárske remeslá je možné zaradiť kováčstvo, brusičské a obrábacie práce, zváračské práce alebo zámočnícke práce potrebné napríklad pri opravách domov alebo výrobe kovových súčastí.

Kovovýroba: - obrábanie kovov. Výroba a predaj: - palivové drevo.

Firma pracuje v certifikovanom systéme kvality ISO 9001:2000 Výroba: - oceľové radiátory a príslušenstvo - pasce na hlodavce - pasce na zver a škodnú - spracovanie plechov na CNC strojoch - delenie plechov - tvárnenie - zváranie. Služby: - projekcia a inštalácia v odbore plyn, voda, kúrenie. Možnosť poskytnutia náhradného ...

Výroba, kovovýroba, zámočníctvo, predaj: - konštrukčné diely - oceľové konštrukcie - tlakové a beztlaké nádrže - vane na moriace, galvanické a iné povrchové úpravy - dopravníky - dymovody a potrubia pre vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologické zariadenia z nerez materiálov.

Služby: - hodinový manžel - drobné opravy - zostavovanie nábytku - inštalatérske práce - obkladačské práce - zámočnícke a zváračské práce - klampiarske práce - výrub stromov - opravy a stavba plotov - terénne úpravy a ďalšie.

Dodávky a montáže vzduchotechniky tepelných izolácií vrátane zámočníckej výroby po celej SR

Remeslo: - stavebné zámočníctvo - atypické výrobky - nerezové zábradlia, madlá - automatické dverné systémy. Prevádzkareň: Dolná Hejčínska 25, Olomouc.

Hodinový manžel: - elektrikárske, inštalatérske, zváračské, tesárske, montérske či záhradnícke práce.

Kovoobrábanie zváranie, lisovanie pre automobilový priemysel

Vybavenie interiérov predajní. Kompletné služby v oblasti vybavenia interiérov predajní. Vybavenie predajní s food a non-food tovarom: - butiky, predajne športu, elektroniky, tabaku. Regály a regálové systémy, predajné pulty, sklenené vitríny, police, reklamné stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry predajní na kľúč. ...

Obrábanie kovov a plastov. Trieskové obrábanie - frézovanie, sústruženie, rovinné brúsenie, brúsenie na guľato, cnc obrábanie. Obrábanie polotovarov napríklad sústruženie a frézovanie odliatkov, výkovkov a výpalkov.

Montážne, zámočnícke a zváračské práce vo výškach aj na zemi.

Výroba tepelnej energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinštalatérstvo - kúrenárstvo - plynoinštalácia - zámočnícke práce - vedenie účtovnej a daňovej evidencie.

Spoločnosť KTP je zabehnutú firmu s 10-ročnou tradíciou na trhu so zariadeniami pre indukčný ohrev. Vývoj, konštrukcia a montáž zariadení na indukčný ohrev a jednoúčelové elektroniky. Obrábanie mechanických dielov Konštrukcia a výroba: - vŕtacie a závitovacie hlavy - upínače - rozpínacie prípravky - nožové držiaky - špeciálne držiaky ...

Zámočníctvo, práca: - zámočnícke - zváračské.

Práca: - zváranie hliníka, nerezu.

Obrábanie kovov: - sústuženie - frézovanie - brúsenie - vŕtanie, delenie materiálu - tepelné spracovanie - povrchová úprava.

Výroba, montáž: - výrobky z nerezovej ocele a hliníka - atrakcie pre plavecké a relaxačné bazény - nerezové zábradlie - nerezové pracovné stoly - nábytok, bytové doplnky Zváranie TIG.

Kovovýroba aj na zákazku: - CNC obrábanie. - nástrojáreň - výroba lisovacích nástrojov - konštrukcia a výroba.

Zámočníctvo, umelecké kováčstvo: - brány - bránky - zábradlie - mreže - krbové doplnky

Zaoberáme sa: -zákazkovou výrobou z nerezu a ocele. Ponúkame: -brúsenie a leštenie nerez materiálu -výrobu nástreškov, zábradlí, schodísk a oplotenia budov.

Delenie materiálu automatom. Jednotlivé rezy poloautomatom. Priečne delenie zvitkov. Prestrihy tabuľovými nožnicami. Brúsenie tabúľ plechov. Kefovanie povrchu plechov. Foliovanie povrchu plechov. Plazmatické výpalky.

Výroba - štvorhranné a kruhové potrubie do vzduchotechniky - atypické potrubie na zákazku - zámočnícke a klampiarske prvky.

Kovovýroba - sériová výroba najrôznejších jemných a presných rotačných súčiastok - obrábanie kovu aj plastu na CNC obrábacích strojoch.

Strojárska dielňa - sústružnícke a frézarské práce - strihanie a ohýbanie plechu - rezanie - skružovanie profilov - zváranie.

Kovoobrábanie - CNC obrábanie - frézovanie - brúsenie - vŕtanie - CNC programovanie - výroba náhradných dielov.